A Moody's 28 spanyol bank besorolását 1-4 fokozattal lerontotta. A lépést az ország romló hitelképességével indokolták. A Moody's júniusban 3 fokozattal lerontotta Spanyolország besorolását. A Banco Santander hosszú futamú adósság- és betéti besorolását "A3"-ról "Baa2"-ra módosították és nem kizárt a további intézkedés sem. Az érintett pénzintézetek közé tartozik a BBVA (besorolás "Baa3" az "A3" után). A Bankia besorolását "Ba2"-ra módosították "Baa3"-ról. A Moody's májusban már leminösített 16 bankot. Februárban bejelentették, hogy 114 bankot és biztosítót ellenörzés alá vesznek. Spanyolország hétfön hivatalosan is 100 milliárd eurós segítséget kért bankjainak.
Próbállak elérni ,de sajna egyik mail címedre sem tudom elküldeni a választ folyamatosan hibára fut!
Próbálkozom , sikertelenség esetén más megoldást kell találnunk .
De en rsi huszarkodtam, ami vegulis nem volt kifizetodo.
Ha tul magadan vagy alacsonyan volt, kotottem es a felpattanasba beleadtam. De volt amikor simult az rsi aztan ujra esett tovabb. Nem talaltam meg a nekem megfelelot az a baj :-)
Certiben az arjegyzo a tozsde egyszemelyben, de a forexben meg olyan mozgasok vannak h neha amikor vettem, aztan 10 perc mulva raneztem a stop ki is utott.
Certi mellett legalabb le tudok ugrani kacsazni a pavaba :D
Certiben az arjegyzo a tozsde egyszemelyben, de a forexben meg olyan mozgasok vannak h neha amikor vettem, aztan 10 perc mulva raneztem a stop ki is utott.
Certi mellett legalabb le tudok ugrani kacsazni a pavaba :D
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?