Érdemes még aranyba fektetni? Itt az erstésen mi a különbség az EBGOLD10 EBGOLD11 EBGOLD16 között? A 16 akkor nő ha megy le az ára az aranynak, a másik kettő meg ha megy fel? Illetve ott árkülönbség van? Vagy mi?
El sem tudod képzelni én hányszor örülök, hogy huh nullán vagyok.. épp olvastam az otp topicot, és rengeteg a beragadt, vagy már nagy ezsteséget realizáló, elkeseredett ember, mert a pénzük oda, úgy hogy ők hogy örülnének ha csak a pénzük meg lenne, nyereségről álmodni sem merve..
A gurunak szerintem még nem ralizált, hanem nyitott pozik, dehát ki szeret -30% os pozícióban ülni? Azt vagy még lejjebb megy vagy kitudja mikor megy vissza ha visszamegy egyáltalán.. a lényeg ha most lezárná -30%, durva..
Most lehet, hogy nagyon naív kérdés lesz, előre is bocsánat:-))) Bárki válaszát szívesen, veszem, aki tudja a magoldást :-)))
Azt nem értem, hogy talán épp ma vagy tegnap reggel olvastam, hogy valamelyik tőzsdén a kerskedést felfüggesztették, mert 6 egész valamennyit esett. Akkor nálunk miért nem lehetett ezt megtenni? Hiszen percenként legalább 3x vörösben úszott szinte az egész oldal az Equitas-nál a felfüggesztések miatt...
Köszönöm a gratulációt, ez jólesett és rám is fért egy kis lélekerősítő, mert igencsak le vagyok törve a saját hülyeségemtől... :-((((
Igen, azt a hírt én is néztem, de az nem pontosan derül ki számomra, hogy ez elszenvedett (realizált) veszteség vagy csak "relatív", a részvények esése miatti jelenlegi állapot?
Gratula, ez nagyon nagy teljesítmény ha a tőke megvan!! Látod itt oldalt a híreknél, még a neves guru, a válság sztárja is már -30% ban van ebben a évben.., pedig ott dollár milliárdok forognak..
Reggel jól megéreztem, hogy nincs erő a Bét-ben, mindent gyorsan eladtam... Még a 611-en vett Rábámat is, pici nyerővel. Büszke is voltam magamra, milyen jól csináltam :DDDD
Aztán kaptam a pofámra... A nagy esésben hülye fejemmel vettem OTP-t, picivel 4 ezer fölött !!! Azt gondoltam, - 10 %-nál tovább nem esik. Ráadásul, bár tegnap leírtam, hogy nem szabad TDT-zni, de mégis TDT-vel vettem az OTP-t.
Buktam nagyot, mert még lejjebb ment, nem tudtam zárni sem rendesen, annyi az össz szerencsém, hogy záró előtt még teljesült a reggel beadott Unikumos megbízásom, így az osztalék nagyjából fedezi a mai veszteségemet.
Sikerült gallyra vágnom magamat - annyi a pénzem, mint az év elején... :-((( Mondjuk az is valami, hogy legalább a tőkém megmaradt...
nem volt appeninned? jól lehetett volna dobni, 430on állt benn vevő záróban... fenébe, néztem reggel 408on. jó kör lett volna. nem értem, akinek van miért nem nézi a zárószakaszt?
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?