Aggodalomra nincs ok, a szakemberek foglalkoznak a helyzettel - mondta Veres János pénzügyminiszter pénteken délután az MTI-nek. "A piacok elemzése zajlik. Folyik az egyeztetés ez ügyben az érintett szereplők - a Pénzügyminisztérium, a jegybank és az ÁKK - között - tette hozzá a pénzügyminiszter. "Nincs tudomásom arról, hogy központi intézkedés készülne az állampapír-piacon" - válaszolta újságírói kérdésre Veres János.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=94348
pénznyelo, képzeld, hallottunk az általad felsoroltakról...de: csak az van... vagyis taktika, kommunikáció..stb. a hazugság leple alatt, elhallgatás nem csak ma, hanem tegnap, tegnapelőtt, mert mi hülyék, éretlenek, kiskorúak vagyunk, nem tartozunk a "beavatottak" közé, azt szeretnék, ha az is maradna az "Istenadta" nép....ÉBREDJETEK MÁR FEL!!!
Amúgy nem gondolom, hogy ebben a helyzetben a túlzott hallgatás, meg a titkolózás lenne a jó stratégia.
Gondolom, a befektetők ismerik a helyzetet, a kormányon ülőknél ezerszer értelmesebb, tapasztaltabb, profibb emberek lesik a fejleményeket. A piac megnyugtatása fontos lenne, mert csak egyszer kell egy kis pánikocska aztán leshetünk nagyokat.
Na most, hogy ez a "határozott" Veres állásfoglalás kijött, nem hiszem, hogy túlzottan megnyugodott volna a helyzet.
"Szerintem meg minden nemzetnek olyanok a spekulánsai amilyet megérdemel...Nem értem miféle elmeháborodott akinek erről is a komonistázás jut eszébe? Komolyan mondom egy oviban magasabb a szellemi színvonal."
Engem nem lepett meg, megszoktam már errefelé:)
"Hol láttatok már olyat, hogy válsághelyzet esetén elmondják, hogy "igen tanácskozunk, mert be vagyunk sz***va és ezt meg ezt fogjuk tenni"???"
Rém egyszerű a magyarázat. Az ilyen emberek egyszerűek. Olyan, hogy taktika, stratégia, kommunikáció, diplomácia, politika, stb. ilyenről még nem hallottak. Náluk a kocsmai színtű naiv őszinteség a mérvadó. Amit gondolok, kimondom. Meg ököl az ököl ellen.
már engedelmet,,,
mi köze ennek Greenspanhez?
ki nevezi itt magát spekulánsnak?
ez is hogy jön ide?
az állítás arról szólt, hogy a kormány kommunista....
a tény az tény
azok
ennyi
no persze most a kapitalistát játsszák, meg a sikeres üzletembert....rabolt állami vagyonból...változnak az idők
Szerintem meg minden nemzetnek olyanok a spekulánsai amilyet megérdemel...Nem értem miféle elmeháborodott akinek erről is a komonistázás jut eszébe? Komolyan mondom egy oviban magasabb a szellemi színvonal.
Hol láttatok már olyat, hogy válsághelyzet esetén elmondják, hogy "igen tanácskozunk, mert be vagyunk sz***va és ezt meg ezt fogjuk tenni"???
Persze komonisták. Sőt, Gyurcsány mondta nekik, hogy hazudjanak, mer attól ő jó érzi magát. Meg Simor is. Meg az ÁKK vezetője is. Mind komonista, mind. Persze én is.
Buták.
Törölt felhasználó2008. 03. 07. 17:06
Ezek a mocskok csak hazudni lopni csalni tudnak.
Benne van a génjeikben.
Meddig lehet még ezt tűrni?
Vag y minden nemzetnek olyan a kormánya amilyet megérdemel?
Mégis volt MNB-PM-ÁKK egyeztetés az állampapírpiaci válság kapcsán
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=94348