szia
szeinted nem
én véleményem az hogy a 11700 fölötti tartomány nagyon veszélyes lehet short oldalról
egy új tető aminek senki sem tudja a végét
arról nem is beszélve hogy az hetesen csak egy leszúrást okozna aminek up a vége
11700 csak a hetes végett erős ellenállás ha ez törik???????,
hati a mai nap lépte át a trendfordúlós szintjét napos chart szerint
óráson viszont nagyon túlhúzták aminek holnapi nyitása gap down lesz
mértékét nem tudom de rés lesz:))
kb ennyi ami elmondható a chartról
érdekes lesz a holnapi nap is
marad a kitörés vagy visszadja
shortba már egyszer megtette de sok fűgg az utolsó órától
sajnos teljesen egyetértek. Mekkora gáz így hati shortban ülni.....fáj, de nagyon....pedig hetek óta próbáltam elkerülni, hogy ne shortban érjen ez a ralli. De mégis sikerült. "Megcsináltam" :)
mit jövendölt L.Tamás? Ugy emlékszem azt, hogy tönkremegyek. Másra nem nagyon emlékszem :) Azért a tönkremenésről nincs szó, de az nagyon nincs rendben, hogy az összes tőzsdei veszteségem nagy részét az olajbukók sorozata teszi ki....
Igen castor, igaz, de ilyenkor megrendül az ember hite....:( De talpraállok, bár egy picit túl volt méretezve, megint nem hittem a piacnak. És a jelentéstől úgy betojtam, hogy én marha gyorsan előtte eladtam, maximalizálva a bukót. Mint a dedós, úgy viselkedik mindig az olajjal. Én magam se értem.
A legutóbbi két korrekció 2500 pont körüli volt. Elvileg 23.000 környékén ki kellene fulladnia a mostaninak. Más ellenállás van itt? Az jelent valamit, hogy törte a hosszútávú csökkenő trendvonalat? Vagy szignifikánsan még nem törte?
0812 hullám v.