az logikus lehet, hogy ilyen nyomott piaci környezetben (és még ki tudja milyen lesz) próbálják a felvásárlást nehezíteni, de amikor egy rengeteg bank tőkehiánnyal küzd, ki állna neki a piacon felvásárolni az OTit?
Tudjátok, hogy mennyi bróker rágja ma DOW zárásig keze, lába körmét tövig? El nem bírjátok képzelni.:)) És mai nap hirtelen mindegyikük vallásossá válik, vált.:))))
És imádkoznak, hogy Istenem legalább kicsi plusszban zárjon ma USA.
Csányibácsi nagyon félti a helyét. De ezt már bebizonyította az utóbbi egy évben. Az OTP már csak arról szól, hogy hogyan tartsam meg a székemet. Az utóbbi döntések és határozatok mint az ő érdekeit szolgálták. Nem gondolom, hogy ez mást szolgálna.
Egyébként az a vicc, hogy a bejelentés amire hivatkoztak a saját részvény vásárlások elindulására vonatkozott. Vagyis a kérdés mi köze az srv eladásoknak, a vásárlások újra indulásához?
Itt még nem jelent meg az ajánlat. Kínkeservesen sikerült átvinni a felvásárlás elleni közgyűlési határozatokat.
Ez durva lesz: Ha szükség lenne rá, még a parlamentet is összetrombitálnák, hogy egy újjabb törvényt hozzanak az OTP védelmére. Valami utolsó aljadék szinten vagyunk.
Az árfolyamot megtartják, vagy legalábbis valamilyen szinten erősítik anélkül, hogy nőne a sajátrészvények száma, mert kiszervezik a vásárolt részvényeket. Így ha kell soha nem érik el a 30m db-ot, mert "átcsoportosítják". Csányi fejjel gondolkodva. Persze lehet, hogy butaság amit írtam, mert nem értek a mutyihoz, de én így gondolom. Ezek szerint megint jöhetnek a sajátrészvény vásárlások, mert ugye pénz az állítólag van rá.
Egyébként csak egy kérdésem van a sok okostojáshoz, akik szurka-piszkáltak, és csak azokhoz.
Most van v.gazdasági válság, vagy nincs?
Én már régóta tartom a véleményem, nem TA alapon.:))
"3. Kiszervezik baráti kezekbe az srv-ket mint a Molnál. "Tennék rá egy nagy összeget.
Betojt a management, hogy felvásárlási célpont lesznek. Plusz a vezérnek nagy pakkja van, ami gyorsan veszít az értékéből. Ki tudja, lehet valahová fedezetként van betolva. Plusz a vezér áll a mol mögött is.
Megtartani baromság itt. Ma semmi pénzt nem sajnáltak.
de evvel az idei évre hellyel közzel be is fejezték,hacsak nem kez el stabilizálodni az ingatlanpiac,de szerintem az még odébb van,és utánna is idő mire a fogyasztás is húzó lesz ismét
Nem találok magyarázatot erre a 4,5 milliós opciós szerződésre én sem.
Három oka lehet szvsz:
1. Kell a pénz srv-re és majd később visszaveszik.
2. Sokkal nagyobb áresésre számítanak ezért spekulálnak.
3. Kiszervezik baráti kezekbe az srv-ket mint a Molnál.
A bajom, hogy egyik verzió sem tűnik valószínűnek., a következők miatt:
1. Ennyire nem lenne lóvé saját részvényre? Nem értem miért. Ott a Garancia pénz.
2. Eddig még nem láttam ilyen jellegű spekit a részükről. Persze lehet, hogy most kezdik.
3. Mi értelme lenne? A Molnál a 10%-os szavazati korlát miatt csinálták.
Passz miért csinálták.
Ma egyértelműen fogták a papírt, nem volt ez jellemző, hogy ennyire tartják USA balhék után. Lehet, hogy néhány nagynak felcsillant már a szeme és kedvező beszállásnak tartja ezt az árat?
Mindegy ha a világ szakad úgysem tudják megtartani csak átmenetileg, részvények 70%-a külföldi intézményi büfik kezében van, ha azok öntik nincs az a pénz, hogy megállítsák.
0812 hullám v.