Gondoltam, nyitok egy vicc topikot, ha már zenei van, hogy felesleges energiáinkat, inkább humorral vezessük le, fenékbe billentve magamat (is), kezdek kettővel, az egyiket épp most raktam az AAA Autó topikba:
A középkorú ffinak éppen klimaxa van, ígyhát eldönti, hogy kárpótolja magát egy meggypiros Porsche-val. Felmegy az autópályára és megy 120-szal. Ejj, hát ez semmi, felgyorsít 180-ra. Kezdi élvezni a dolgot, amikor felbukkan mögötte egy szirénázó, villogó rendorautó. Na, most jól kifogok rajtatok, hiszen Porsche-ban ülök - gondolja, és felgyorsít 240-re. De a rendorautó még mindig jön mögötte. Erre észhez tér, gondolja ezért még le is tartóztathatják, inkább lehúzódik és megáll a leállósávban. Egy nagyon morcos közeg lép az ablakához:
- Uram, ma nagyon szar napom volt, de adok egy esélyt magának, hogy ne
szekáljuk egymást. Ha tud mondani egy olyan kifogást, amit még senkitol
sem hallottam, akkor nem tartóztatom le és elengedem.
- Biztos úr! Este a feleségem megszökött egy rendorrel, és azt hittem, ot
Egy ember behajt egy egyirányú utcába, szemben a forgalommal. Pechére egy rendőr ugrik elő az egyik fa mögül:
- Nem látja, hogy ez egy egyirányú utca? - kérdezi tőle.
- És? Nem is mentem két irányba!
Ül a cigány a dunaparton. Meglátja a skinhead odamegy hozzá...mit csinálsz itt cigány?...ááá semmit csak koncentrálok...
Nagyon jó mondja a skini..pont most szervezünk egy ilyen tábort nektek.....
A repülőgép viharba kerül, összevissza dobálják a légörvények. Az egyik női utas odafordul a szomszédjához, egy paphoz:
- Atyám! Ön mégiscsak Isten szolgája, nem tudna tenni valamit az érdekünkben?
- Lányom - mondja a pap - sajnos én a marketing osztályon dolgozom, nem a menedzsmentben.
A taxis a skótnak:
- Uram! - szól halálra rémülten a sofőr -, elromlott a fék! Mindjárt belezuhanunk a szakadékba! Mit tegyek?
- Kapcsolja ki a taxiórát!
:-))
Jo a wc-s -csikkes vicc.Na nekem errol egy Temesvari, (vagy Aradi? ) ejszakai szorakozohely ferfi wc-jeben ,egy falravetett iras jutott eszembe: "Nem kell fosni, b@szni kell " :-)
A kovetkezo vicc az amerikai egyesult allamokban szuletett, amikor jo nehany eve a katolikus egyhaz "szexualis "problemaival kuzdott a nyilvanossag elott.A teljes viccet nem tudom angolul, csak a fobb pontokat ...megegyszer mondom, usamerikai felfogasban szuletett viccrol van szo !
Egy repulogepen utazik egy cserekcsoport, veluk egy zsido pap, es ket katolikus pap. Egyszer csak hatalmas viharba kerul a repcsigep.A pilota meg probalkozik folulkerekedni a helyzeten, de egy pillanatban foladja minden remenyet, es ekkor jajjveszekelve kirohan a pilotafulkebol, es elorditja magat, hogy elvesztunk. Az amugy is nagy panikban levo utastersegben a pilota panikolasara a zsido pap is folkialt; Oh my god ,what gona hapend with children .... az egyik katolikus pap, csak a sajat eletevel torodve , csak annyit tud erre valaszolni; fuck children ... mire megszolal a masik katolikus pap is ; do we have time ?
”Kóka János sikerre vitte küldetését, mert a vállalt 10 százalékos pártot megcsinálta, csak azt nem SZDSZ-nek, hanem MSZP-nek hívják. 2010-ben újra ott lesz az SZDSZ a parlamentben, de idegenvezetővel.” parlamenti látogatógént
Viccek a portfólión
A középkorú ffinak éppen klimaxa van, ígyhát eldönti, hogy kárpótolja magát egy meggypiros Porsche-val. Felmegy az autópályára és megy 120-szal. Ejj, hát ez semmi, felgyorsít 180-ra. Kezdi élvezni a dolgot, amikor felbukkan mögötte egy szirénázó, villogó rendorautó. Na, most jól kifogok rajtatok, hiszen Porsche-ban ülök - gondolja, és felgyorsít 240-re. De a rendorautó még mindig jön mögötte. Erre észhez tér, gondolja ezért még le is tartóztathatják, inkább lehúzódik és megáll a leállósávban. Egy nagyon morcos közeg lép az ablakához:
- Uram, ma nagyon szar napom volt, de adok egy esélyt magának, hogy ne
szekáljuk egymást. Ha tud mondani egy olyan kifogást, amit még senkitol
sem hallottam, akkor nem tartóztatom le és elengedem.
- Biztos úr! Este a feleségem megszökött egy rendorrel, és azt hittem, ot
akarja visszahozni.
- További jó utat kívánok!