Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 10. 18. 16:29

Viccek a portfólión  

Gondoltam, nyitok egy vicc topikot, ha már zenei van, hogy felesleges energiáinkat, inkább humorral vezessük le, fenékbe billentve magamat (is), kezdek kettővel, az egyiket épp most raktam az AAA Autó topikba:

A középkorú ffinak éppen klimaxa van, ígyhát eldönti, hogy kárpótolja magát egy meggypiros Porsche-val. Felmegy az autópályára és megy 120-szal. Ejj, hát ez semmi, felgyorsít 180-ra. Kezdi élvezni a dolgot, amikor felbukkan mögötte egy szirénázó, villogó rendorautó. Na, most jól kifogok rajtatok, hiszen Porsche-ban ülök - gondolja, és felgyorsít 240-re. De a rendorautó még mindig jön mögötte. Erre észhez tér, gondolja ezért még le is tartóztathatják, inkább lehúzódik és megáll a leállósávban. Egy nagyon morcos közeg lép az ablakához:

- Uram, ma nagyon szar napom volt, de adok egy esélyt magának, hogy ne

szekáljuk egymást. Ha tud mondani egy olyan kifogást, amit még senkitol

sem hallottam, akkor nem tartóztatom le és elengedem.

- Biztos úr! Este a feleségem megszökött egy rendorrel, és azt hittem, ot

akarja visszahozni.

- További jó utat kívánok!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 04. 15. 18:19
Előzmény: #535  Törölt felhasználó
Jaaa, hogy ez nem vicc szerinted?! :o)))
Hát Te tudod! :oP
Én ha nő lennék, kikérném inkább magamnak! ;o)
Törölt felhasználó 2008. 04. 15. 18:17
Előzmény: #538  Törölt felhasználó
Ja es Trandman, 40 folott dobni fogjak am ,sokan ! :-)
Törölt felhasználó 2008. 04. 15. 18:15
Előzmény: #536  TrendMan
Trendman :-) ez olyan volt mint a piros pottyos turo rudis reklam , amikor a ficko kihiptnotizalva maszik ki a kadbol :-)
Faiatalodik az a rihterke szepen, lassan huszon eves kis suhancka lesz abbol...na nezd csak , hogy ra vetik majd magukat a speka urak :-)
Törölt felhasználó 2008. 04. 15. 18:15
Előzmény: #533  Törölt felhasználó
Mummy...bár nem olvastam, de biztosan a Csak Csajokban a helye... :-))))))

nyuszi...szerintem ez nem volt vicces...jó volt. :-)
TrendMan 2008. 04. 15. 18:12
Előzmény: #534  Törölt felhasználó
Richter ... hahaha ... Richter :-)
Törölt felhasználó 2008. 04. 15. 18:06
Előzmény: #533  Törölt felhasználó
Mummy, köszi, de eltévesztetted, ez a csak csajokba való -:))))
Törölt felhasználó 2008. 04. 15. 18:06
Előzmény: #529  Törölt felhasználó
egy kis élettapasztalat:

"Ahogy öregszem, egyre inkább a 40 feletti nőket értékelem. Csak néhány példa, hogy miért:

Egy 40 feletti nő sosem ébreszt fel az éjszaka közepén, hogy megkérdezze:
"Mire gondolsz, drágám?" Fütyül rá, mire gondolsz.

Ha egy 40 feletti nőnek nincs kedve meccset nézni veled, nem ül oda melléd nyavalyogni. Csinál helyette valami olyat, amihez kedve van. Általában valami sokkal értelmesebb dolgot.

Egy negyvenen túli nő már elég jól ismeri önmagát ahhoz, hogy tudja, ki ő, mi ő, mit akar és kitől. Kevés olyan 40 feletti nő akad, akit érdekel, hogy mit gondolsz róla vagy arról, hogy mit teszel.

A nőknek 40 felett tartása van. Ritkán fordul elő, hogy jelenetet rendeznének az operában vagy egy elegáns étterem kellős közepén. Na persze ha megérdemled, gondolkodás nélkül lelőnek, főleg ha esélyt látnak arra, hogy megúszhatják.

Az idősebb nők nem bánnak szűkmarkúan a dicséretekkel, gyakran akkor sem, ha nem érdemled meg. Tudják, milyen érzés, amikor az ember nem kap elismerést.

40 felett egy nő elég magabiztos ahhoz, hogy bemutasson téged a barátnőinek.

Egy fiatalabb nő gyakran még a legjobb barátnőjét is hanyagolja, ha partnere van, mert nem bízik meg a fickóban.

Egy negyvenen túli nőt abszolút nem érdekel, hogy tetszenek-e neked a barátnői, mert tudja, hogy azok sosem árulnák el őt.

A nők a korral természetfeletti képességekre tesznek szert. Egy 40 feletti nőnek sosem kell meggyónnod a bűneidet. Úgyis mindig tudja.

Egy 40 feletti nőnek jól áll a tűzpiros rúzs. Ugyanez már nem mondható el a fiatal lányokról vagy a transzvesztitákról.

Ha eltekintesz attól a néhány apró ránctól, egy 40 feletti nő sokkal szexisebb, mint fiatalabb nőtársai.

Az idősebb nők egyenesek és őszinték. Azonnal a szemedbe mondják, hogy mocsok disznó vagy, ha úgy viselkedsz! Nem kell törnöd a fejed, hányadán is állsz velük.

Igen, számtalan okból dicsőíthetjük a negyvenen túli nőket. Sajnos ezt fordítva már nem lehet elmondani. Minden ragyogó, okos, ápolt, szexis 40 feletti nőre jut egy kopaszodó, pocakos őskövület sárga nadrágban, aki bolondot csinál magából valami 22 éves kis pincérlánnyal az oldalán.
Hölgyeim, elnézést kérek érte.

És minden olyan férfinak, aki azt mondja: "Miért vegyek meg egy egész tehenet, amikor csak tejet akarok inni", üzenem, hogy változnak az idők.
Manapság a nők 80%-a ellenzi a házasságot. Miért? Mert a nők is rájöttek, hogy nem érdemes megvenni egy egész disznót azért a kis kolbászért."
Törölt felhasználó 2008. 04. 15. 17:59
Előzmény: #531  Törölt felhasználó
A nő qualitatív elemzése

Az elem neve: NŐ
Vegyjele: Fm / Femininum /
Rendszáma: 2
Tömege: Optimálisan 54 kg, de változó 40 és 200 kg között /többféle izotópja ismeretes/
Vegyértéke: Normál esetben 1, de többfélesége miatt gyakran 2 vagy több.
Felezési ideje: 14 év
Fellelhetősége: Nagy mennyiségben található urbán környezetben.
Felfedező: ÁDÁM
Az első felezési időt közvetlenül megelőző időszakban elnevezése: friss cseresznye

Fizikai tulajdonságai:

- RENDKÍVÜL NAGY FIGYELMET IGÉNYEL!
- Többféle megjelenési formája ismeretes. Felülete általában színes mázzal van bevonva. (legtöbbször megtévesztő szándékkal, rosszabb minőségét elrejtendő, hamisítvány)
- Azonnal forr és ok nélkül fagy.
- Megfelelő eljárás alkalmazásával olvad.
- Rossz ízű, ha téves helyen kóstoljuk.
- Ritkán lelhető fel szűziesen tiszta, elemi állapotában.
- Erős hangokat hallat, ha a megfelelő helyre nyomást gyakorolunk.

Vegyi tulajdonságai:

- Könnyen vegyül az arannyal, ezüsttel és más nemesfémekkel, valamint a drágakövekkel.
- Nagy mennyiségű értékes anyagot tud abszorbálni.(felületen molekulárisan lekötni)
- Könnyedén felrobbanhat, minden előzetes figyelmeztető jel és világosan látható ok nélkül.
- Vízben nem oldódik, viszont vegyülésre való hajlama nagymértékben növelhető alkohol adagolásával.
- Az ember által ismert leghatékonyabb anyag a pénz
mennyiségének csökkentésére.

Leggyakoribb felhasználásai:

- Leginkább mint díszítő elem, főként drága sportkocsikban.
- Jó kiegészítő lehet discoban és egyéb szórakozó helyeken.
- Hatékony tisztítószer.
- Matematikai, műszaki és logikai affinitása nem szignifikálható.

Elvégzett kísérletek:

- Színét gyakran vörösre váltja, ha csomagolás nélkül tálaljuk.
- Színét zöldre váltja, ha egy jobb minta mellé kerül.
- Nemesfémekkel, drágakövekkel való vegyítés következményeként rövididejű sugárzást mutat, amelynek mértéke és időtartama a hozzá vegyített elemek mennyiségével egyenes arányban növelhető. /nem a végletekig/
- Robbanékonysága jelentősen csökkenthető jó minőségű, lehetőleg minél drágább csomagolóanyag felhasználásával.
- Szállítása is nagy figyelmet igényel; lehetőleg ne szállítsuk tömegközlekedési eszközökön, mert kritikus állapotba kerülhet. Viszonylag biztonságosan hordozható BMW, Mercedes, Porsche, Ferrari típusokkal.
- Jobb minőségű változatának birtoklása más 1-es rendszámú elemek ritkán elismerését, a legtöbb esetben azonban sárga lánggal lobbanó irigységét eredményezi.

FIGYELMEZTETÉS: AZ ELSŐ FELEZÉSI IDEJÉT MEGELŐZŐ FELHASZNÁLÁSA,
VALAMINT BÁRMELY MINTA KERESKEDELMI FORGALOMBA HOZATALA A TÖRVÉNY SZIGORÁT VONJA MAGA UTÁN!

- Néhány országtól eltekintve illegális több minta tulajdonosának lenni, de tartható több is belőlük azzal a feltétellel, hogy különböző helyeken tároljuk őket, egyébként katasztrofális.
következményekkel kell számolnunk. /A legtöbb esetben több minta azonos helyen tartása forróságot idéz elő és nagyon gyakran robbanáshoz vezet./

Rendkívül veszélyes elem, csak szakemberek tudnak kellőképpen bánni vele.
Törölt felhasználó 2008. 04. 15. 17:54
Előzmény: #531  Törölt felhasználó
Egy korabbi teves valasz alapjan, a valasz nem ez; az a boci, amelyik menstrual, es jol orrba vagtak, hogy verzik tole :-)
Törölt felhasználó 2008. 04. 15. 17:53
Előzmény: #530  Törölt felhasználó
remélem nem az, amire gondolok -:))))
Törölt felhasználó 2008. 04. 15. 17:45
Előzmény: #527  Törölt felhasználó
:))

Ok, most elcsiptel , ez most nagyon zseni volt :-)

No, akkor B_H-nak (persze nem csak neki) egy talalos kerdes a phylas topik bivalyaval kapcs. Mondhatnam , jatek es muzsika egy mondatban :-)

Ha egy boci eleje es vege veres, akkor ez mit jelent ? :-)
Törölt felhasználó 2008. 04. 15. 17:44
Előzmény: #519  spade
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát után, szabadon:
Béna gyereknek, anyja veri a ph@szát!
Törölt felhasználó 2008. 04. 15. 17:41
Előzmény: #527  Törölt felhasználó
most Te vagy Ti jössz/jöttök
Törölt felhasználó 2008. 04. 15. 17:35
Előzmény: #526  Törölt felhasználó
... én kérek már előre elnézést -:)))) nagyon fárasztó: amelyik nyakon csíp
Törölt felhasználó 2008. 04. 15. 17:33
Előzmény: #525  Törölt felhasználó
Kifelejtettem a kerdojelet; Tehat , Kingis, erdemes e ezen gondolkodni ?
Törölt felhasználó 2008. 04. 15. 17:32
Előzmény: #524  Törölt felhasználó
Annyi ora gondolkodas utan,kenytelen vagyok visszakerdezni; lehet, erdemes ezen gondolkodni. Szerintem erre nem is letezik talalos valasz :-)
Törölt felhasználó 2008. 04. 15. 14:58
Előzmény: #523  Törölt felhasználó
JP után, most én is fel tennék szerényen egy találós kérdést??? Kicsit fárasztó, bocs -:))))

Három szúnyog közül melyik a rendőr?
Törölt felhasználó 2008. 04. 15. 14:35
Előzmény: #522  Törölt felhasználó
JP, Te aztán kemény vagy, ez a vetélkedő, soha ki nem találtam volna -:), aztán kikötözés, hajjajjj -:) Lehet, hogy félreismertelek?
Törölt felhasználó 2008. 04. 15. 13:03
Előzmény: #521  Törölt felhasználó
jól van Spade, nyertél.... az biztos, ha ilyet súgnál a fülembe megismernég a plafont közelről, van miért edzenii -:))))), és utána csakis a barátnődet érezhetnéd abban a pózban
Törölt felhasználó 2008. 04. 15. 12:58
Előzmény: #520  spade
:-))

Elotte kikotnem ! :-)

Topik gazda

kingake
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek