A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Van revolutom de ott nincs erste certi, szoval nekem az nem jo. Az otp nemcsak draga de rossz is, igy egyedul az erste marad. Penzemet atutalom oda, a maradek certimet tartom egy emelkedesig aztan eladom es azt a penzt is viszem az erstehez. Erste is szar meg draga is de legalabb frissul az adat, van ajanlat valtoztatasi lehetoseg, oiaci vetel meg bux hataridos, amit regota ki akartam probalni de a kh-nal az sincs. A kh meg rohadjon meg itt ahol van.
Nézd nem akarnék velevauzni de ne tedd. A revolutál 2-4 milliós veszteségem volt a kripro lock miatt, átláthatattlan sablonos szar a support, és bármikor kinyomhatnak mert aback offixe vagy más valamiért .... a díjak meg kérdés. Egy spread vizsgálat nem ártana mert érzésrm szerint ott van elbújtatva a fee. Azt is megnézném, hogy az instrumentum valósan a tied vagy csak egy bocsicédulád van amin az van hogy 1 db Otp ..... Én azt mondanám bármelyik diszkont bróker jobb mind a revo.
Gyerekek, ez botrany amilyen bűn rossz ez az uj felulet. Mobilon egyszeruen hasznalhatatlan, a mobiltrader szinten. Belepek vakamibe es egyszeruen nem frissul, azt mutatja 10 perc mulva is.
A hazai piacra nem nagyon van javaslatom. Nekem Az Erste nem jött be, korábban Randomnál meg KBC voltam, ezek jók voltak, minden más csak rosszabb. Ilyen hogy OTP, CIB, Concord stb szóba se jöhet, eszeveszett drágák. Ami a legolcsóbb az a KH ahol vagyunk, de felületre meg mindegy hova mész. Én elhagyom a hazai piacot, ez már biztos.
Kb 2021-ben léptem be a kh -hoz elötte voltam ce broker, e-brokeres , peti-s felületen. Meg sok mas szaron. Az akkori - átalakulást megelöző kh- mobilos app - kb nagyon kevés dologban kellet volna fejleszteni, szerettem én is, statikus volt de atom biztos, jött az új ... azt gondoltam jobb lesz, végig szenvedtem vele az elmúlt 2.5 évet. Jobb lett mind volt de aláirom még mindig vannak erős hiányosságai. De ahogy mások írták lehet nem is cél az, hogy jó legyen. Nem tudom láttad-e a youtubon volt egy elemzéd amiben az orosz otp-s appot és a magyar hasonlították össze. Ég és föld. Itt is , amíg nincs versenytárs és valós verseny addig nem lesz javulás sem. Én szeretem az egyszerű, hülye biztos rendszereket és remélem egyszer megérem hogy eljutunk oda, hogy legyen pl pozició adatok megjelenítése a grafikonon, stb. És IBK ide vagy oda ott is vannak problémák csöstűl . És az ügyfelek ott is szenvednek csak mással. Jelen helyzetben nincs alternatíva amí van az vagy TBSz mentes, vagy drága, vagy van valami. Meg mi is lusta faszok vagyunk és ülünk a lanygyi pocsojába és verjük a tamtamot ahelyett, hogy lépnénk.
Persze hogy nem miattuk, fel lettek vásárolva és kész, a tranzakciós adó csak utána jött nagyjából, nem annyira rég azért. De ha azt nézem, hogy máshol 0,12%-ért kötök, hát, éves szinten sok pénz a különbség.
Legyszives ne irj ilyeneket, mert figyelik a kh emberei a forumot es ha csak egyetlen olyan velemenyt latnak hogy "elfogadhato" mar leszarjak a tobb szaz vagy tobb ezer elegedetlen velemenyt. Panasz nagysagrendekkel tobb van arra a hulladekra mint elegedettseg. Egyszeruen aljalmatlan kereskedesre. Amit te csinalsz, veszel valamit es tartod, az nem kereskedes, es arra barmi jo. Viszont aki kereskedik napi szinten, annak egy csapas a mobiltrader es mostmar a webtrader is. Mondok mast. A kbc mobilbrokere olyan jo volt, hogy weben nem is kereskedtem csak mobilon. A random mobil alkalmazasa is nagyon jo volt. Gondolhatod ahhoz kepest ez a hulladek csehszlovak mobiltrader mekkora visszalepes. Mintha egy uj rolls royce-bol atulnel egy 50 eves kis polskiba.
0.45%. Lehet haragudni az Erstere meg a KH-ra, de a diszkont brókerek nem miattuk szűntek meg Magyarországon, 0.45%-kal még az IBKR sem tudott mit kezdeni.
Hát ha a hazai szolgáltatók között akarod szétosztani akkor csak a rossz meg a még rosszabb van, szigorúan szvsz. Mindenkinek más az igénye felületre és minden egyébre vonatkozóan. Általánosságban elmondható, hogy a hazai szolgáltatók drágák és ezért a pénzért az ügyfelek leginkább egy őskori lepukkant szart kapnak. Nyilván a kúrmány 0,3%-os tranzakciós adója is nyekteti az iparágat, nincs is diszkontbróker mert nem kifizetődő.
Sziasztok, az a kérdésem, hogy valamelyikőtök készített részletes elemzést, hogy melyik platformra érdemes váltani? Mármint hol mennyi a kötési költség, számlavezetési díj, milyen termékek érhetőek el, milyen a rendelkezésre állási idő, kötési sebesség, árak frissessége, firssítési gyakorisága és mélysége stb? Ha igen, akkor szerintetek melyikre érdemes váltani? És oda van-e részvénytranszfer/befogadási lehetőség? Köszönöm a válaszaitokat.
Nem voltak kétségeim afelől, hogy a kisbefektető a szükséges rossz ebben a helyzetben. :) Igen ezért keztem el erősen gondolkodni hogyan tudom diverzifikalni a szolgáltatói oldalt . Mert jelentősen több van a kártalanítási összegeknél a számlaimon. Vagyis a szolgáltatói kockázat eleg erős.
Az a helyzet, hogy ha a TEBÉSZ-re gondolsz meg bírósági ügyekre amik tőzsdei cégek ellen mentek/mennek, nos el kell szomorítsalak a magyar jogrendszer és hatóságok nem a magyar kisbefektetők érdekeit képviselik, innentől kezdve elérni bármit kb csodával határos. Alapvetően mindenki eldöntheti, ki hol tartja a pénzét, a szolgáltatás adott, ha jó jó ha nem lehet menni, így csinálják. A diszkontbróker az más, de azok ugye már nincsenek mivel bekajálta őket az Erste és a Patria.
Nem jelen tajékoztatás szerint a Patria kezeli és a Csob vezeti őket. Ha bukta van a Patria majd küld egy kimutatást és a Csob fizet a cseh bef és oba szerint . Nekem a Patria - Csob tulajdonlás is kérdéseket vett fel.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link