Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én most a partvonalon állok,de a beragadás veszélye miatt nem igazán kockáztatom meg a vételt egyenlőre. Tudom, STOP is van.
Erősen gondolkozok viszont a TELEKOM vételén. Ott viszont az ellenkezője a probléma.Erről mi a véleményetek?
Te idióta ! Mikor fogsz már leállni a hülye kommentjeiddel ??? Legalább 6 fórumon olvasom a baromságaidat, kiemelve a "tőkeáttételes" megjegyzésedet ! Állj már le lszi !!!
Semmi különös. Csütörtökön 4400 zárták, pénteken 4415 körül tartózkodott egész nap, délután pedig elkezdték felhúzni ( szerintem a hati zárás miatt ) Dióhéjban ennyi. Én eladtam pénteken 4415ön, és most kivárok... Van aki meg belevett, és most azért vár... szóval mindenki vár valamire :)
Lehet tőkeáttétellel kéne kereskedni a hónap végéig.
Törölt felhasználó2013. 11. 18. 07:29
Jó reggelt! Csütörtökön délután hirtelen el kellett mennem Németo.-ba, s eldobáltam 4393-on mindent. Most mehet az agyalás,hogyan tovább. Valaki össze tudná foglalni, mi történt az elmúlt másfél kereskedési napban? Mit lenne érdemes most csinálnom? köszönöm előre is.
Törölt felhasználó2013. 11. 18. 04:59
Előzmény:
törölt hozzászólás
Én meg már pénteken nem bíztam benne és eladtam 4415ért. Szépen felhúzták de hati zárás volt.
OTP-nél részvényekre negyedévenként 0,25% a számlavezetési díj, azta de drága, 0,25% a semmiért, Randomnál meg ingyenes, hisz itt csak a kötésért kell fizetni, már a kbc is fizetős e téren.
otp-n keresztül nem érdemes tőzsdézni, nincs lehetőség napon túli tőkeáttételes ügyletekre, kevesebb a TDT-elhető papír. Randomnál 0,1-0,2%, min 99Ft, ennél jobb sehol sincs, otp-nél még havi számlavezetési díj is van a havi fix 2250-en kívül. OTP drága bank, fizetni kell a felsővezetők havi 4-500 milliós bónuszát is, mert személyenként ennyibe kerül kb 20 ember fizetése minimum.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.