Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
a hét (és a BUX-hoz) méltó zárás volna, ha a mai záróba odarángatnák OTI-t és Richi-t egymás mellé (4450 környékére)......... legyen min elgondolkodniuk a kisbüfiknek a hétvégén, mi merre megy majd........
Egyelőre Oti a "rangidős", Ricsi csak szeretné megkapni... de ha eccer elkapja, akkor utána dobja is majd.. kis cafkával nem jár sokáig kéz a kézben .., neki Egiszke volt a párja
egy alap(?) nagyon szeretne továbbra is 14/15-19-en venni ... amúgy 4K lenne továbbra is .. de simán lehet hogy 1 szereplős játk van itt, előbb mindkét oldalon véletlenül 8K-s pakk tünt fel
ááácsi, nem mondtam, hogy nem érzékelek együttmozgást, csak annyit mondtam, hogy nem szerencsés valamely jelenséget túlmisztifikálni, mert közben mástól veszi el a figyelmet...
amúgy, ha együtt mozgás van, akkor sem tudok mit kezdeni vele, mert nem előre jelzett, hanem párhuzamos...
hajdanán Egiskével jól lehetett dolgozni Ricsi viszonylatban, de ott késleltetett volt a duettjük üteme, így le lehetett kereskedni...
itt én inkább arra gondolok, hogy valóban megjelentek a nagy spekák Ricsiben is, és ugyanúgy rángatják, mint Otit ahogy szokták: felkörök, lekörök,
ha viszont ez lesz, akkor én valamit összetörök!!!!!!!!!!!!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.