Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 09. 10. 09:35
Előzmény: #3999  Törölt felhasználó
"Fábry Sándor - bár az elmúlt években főként Fidesz-rendezvényeken tűnt fel - baloldalinak tartja magát."

Mi ebben az ellentmondás ? fidibolsi
Törölt felhasználó 2007. 09. 10. 01:58
Előzmény: #3998  Törölt felhasználó
Törölt felhasználó 2007. 09. 10. 00:43
Előzmény: #3997  Törölt felhasználó
Ez kész. Feladtam. Ilyen a msesében van. :))
"Attól félek: jobban értelek én mint te magadat." Nem kell félned,fizikai képtelenség. Ki van zárva.
Törölt felhasználó 2007. 09. 10. 00:36
Előzmény: #3996  Törölt felhasználó
Attól félek: jobban értelek én mint te magadat. Megnyugtathatlak ha ez az: az utóbbi kérdések lesznek kemények.

Részemről béke volt van lesz. De nem ígérem hogy elfelejtelek.
Törölt felhasználó 2007. 09. 10. 00:22
Előzmény: #3995  Törölt felhasználó
"6-ot töröltem már amit írtam mivel úgy gondolom nem értenéd."
Kis phiona mivel érdelemltem ki, hogy továbbra is velem foglalkozol, és most a változatosság látszatát fenntartandó, éppen szellemi fogyatékosnak képzelsz? :)))
"Nőlj fel te" . Kis szívem tisztában vagy azzal, mennyi idős vagyok? A magad életkorát nyilván tudod... :)
Hagyjuk már abba nem? Ne foglalkozz velem. Légyszi.
Törölt felhasználó 2007. 09. 10. 00:18
Előzmény: #3993  Törölt felhasználó
Nincs alku. 6-ot töröltem már amit írtam mivel úgy gondolom nem értenéd. Unom hogy én alkalmazkodjam. Nőlj fel te. Távollét? Ha eltűnsz is él a beírásod. Többet majd talán holnap.
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 23:54
Előzmény: #3989  Törölt felhasználó
éppen itt a hiba: 1915 örmények kiirtása- ifjú török mozgalom(ha jól sejtem, mert tanítja valaki?)
ópiumháború?
orosz polgárháború, belértve mongóliát és ki tudja?
sztálini népirtások, tisztek likvidálása időről időre: eredmény Hitler Moszkva előtt, láttam, meddig jutott!
Baltikum, lengyel tisztek katyini erdőben (sztálin műve)
Varsói felkelés(sztálin nézi-Hitler csinálja, mert a szovjet csapatokat visszavonták!
országok és határok tologatása és ma is folytatódik--------a nagyhatalmi egyensúly függvénye, hogy billen-e valamerre a mérleg!

ÉS MINDEZEK MÖGÖTT: hogy ne otthon kelljen megsemmisiteni a hadianyagot, inkább embertölni és pusztítani..

A PÁRTOK MEG HOL ENNEK NYALNAK, hol annak, csak ne egyen csersznyepaprikát!

(A halászlébe mérsékelten belefőzték!)
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 23:53
Előzmény: #3991  Törölt felhasználó
Phiona drága, nem kell válasz. Ezt viszont is megkapod. De ne is "elemezz" távollétemben sem. :))
Már nem is remélem, leesik végre, hogy pont ez a bajom. :)
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 23:52
luigiano!
fáradt vagyok, lefekvéshez készülődök, nem szólnék bele, de egyetértek a véleményeddel:
"Ha pedig a jelenlegi, múltnélküli (bár ez szerintem szinte kivitelezhetetlen) jobb és baloldalról beszélünk, akkor a jelen cselekedeteiket ítéljük meg!"
szóval a magyarság ellen a múltban és a jelenben is folyamatosan elkövetett szörnyű bűnök felelőseinek: nevét és fajtáját és vallását is tárjuk fel, hasonlóan ahhoz, ahogy pl. nyilvánosságra kerültek a német nevek, az hogy nácik voltak az illetők, és az is, hogy nem voltak igazán keresztények, hanem valamiféle sajátos német faji-birodalmi vallást igyekeztek létrehozni. nos, ehhez hasonlóan várom a neveket, azokét, akik az összmagyarság elleni szörnyű bűncselekmények elkövetői - a nevüket, a fajtájukat, a vallásukat!
igen, csak így lehet, miként írod: "merőben új alapokra helyezni a politizálást". de kellene!
jó éjt - mindenkinek.
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 23:49
Ha szűklátókörű vagyok (Én, mint a tőzsdén boldogulni akaró), és haragszom az Orbán-kormányra, mert anno bevezette az árf.nyer. adót, akkor haragudnom kell a mostani kormányra is, mert szintén bevezette.
Pl. erre gondolok, de még rengeteg dolog tolul fel...
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 23:46
Előzmény: #3988  Törölt felhasználó
DLPH: furcsa dolgokat írtál, átgondolom, válasz holnap.

Ha valamit nem értek írd meg magyarul unom a rejtjeleidet. Én nem kártyázom, nyitott lapokkal játszom. Frankó király vagy ha ezt forgatod ki.
A Döbbenet szó most foglalt: a Phyla tulajok e miatt kértek joggal elégtételt (Kárörvendők örülhetnek: kicsi az esélye hogy fognak kapni. De nem is erről szólt.)

23.13-kor írtad: legyen szép napod. Volt. Bár hihetném, nem gondolom hogy cinikus vagy.
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 23:36
Előzmény: #3985  Törölt felhasználó
Üdv DLPH!

Amit most írok, az nem a pártállásodra válasz, csak erre a megjegyzésedre:

" "semleges" (valójában állást foglalni gyáva) oldalról. "

Szerintem pedig egyszerűbb egy készen elénktálalt jobb- vagy baloldalból választani, pláne úgy, hogy annak minden vonzatát elfogadjuk.
A következő példámat nem rád értem, csak kiragadok egy részletet a kollégámmal folytatott beszélgetés lényegéből:
A mai magyar politikáról beszélgettünk, amikor felhoztam a hatmillió zsidó példáját, amire Ő kapásból a Sztálin által lemészároltatott több száz millió halottról beszélt. A szám szerintem túlzó, de természetesen szörnyű dolgokat vitt véghez az öreg. Ez is szürnyű büntett volt, de erre rákérdeztem, hogy értem, most visszavágott, de azért ugye Ő is szörnyűnek tartja a holokausztot is.
Na erre nem válaszolt, csak nézett.
Na ezt én valóban nem gyávaságnak értékelem.
Ismétlem, nem rád értem, de szerintem -ha már a múlttal példálózunk- akkor utasítsuk el a szörnyűségeket.
Ha pedig a jelenlegi, múltnélküli (bár ez szerintem szinte kivitelezhetetlen) jobb és baloldalról beszélünk, akkor a jelen cselekedeteiket ítéljük meg!
Sajnos sok kollégámon látom, hogy az adott oldal hibáit abszolút nem látja, nem akarja látni.
...és továbbra is azt mondom: merőben új alapokra kellene helyezni a politizálást.
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 23:28
"Én az adott hsz alapján közelítettem (mert ez önmagában elégséges apropója volt annak amit mondani akartam), "
Már nem tudom sírjak vagy nevessek.Ennyire nem érted? Döbbenetes....
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 23:26
Előzmény: #3981  Törölt felhasználó
Kösz Tozsdenyul Lui drágák vagytok. Már lassan orvosért kiáltottam. Más topic témája lehetne: mit tehetsz meg önmagaddal szemben. Ez szerencsére nem az, és nem tudok nem maradni magamnál. Akit bánt bocs.
Imádlak Lui. Röhögve tanítottál. Igyekszem ahogy lehet. Itt lett volna egy vessző az „ahogy” előtt. Ma még renitens vagyok, lázadó, nem lépek vissza. Legközelebb talán ott lesz.

Fretek, OK, nálad a bölcsek köve. De akkor mondd meg, mi visz előre???
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 23:22
bocs hogy nem érdemben szólok hozzá, azaz nem tartalmilag...
ami hosszú akadémiai fejtegetés itt a fórumon "SZÜRREALISTA SZÖVEGGÉ" válik!

és akkor már nem logikai érvelés...

Akkor inkább Zazie a metrón !!!!!!!!!!!!
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 23:14
Előzmény: #3975  Törölt felhasználó
Phiona. Hogy is mondjam :szerintem értem. Értem mit csinálsz és miért. Sajnálom, tűnjön szerénytelenségnek, én elhiszem , hogy ostoba, nemi szervük által vezérelve leszegett fejjel csörtető , gondolkodni képtelen hímnemű egyedek száma meglepően magas körülötted.
Lehet.
De légy oly aranyos, és nehogy már ezt az előítéletedet velem kapcsolatban is szabadjára engedd !!! Fogd vissza csöppet....
Merthogy van kivétel is. Pld. szerény személyem. Igaz , nem körülötted.

Ne provokáld unos-untalan a másikat abból a célból, hogy kommunikációba kerülj vele. Egy egyszerű kérdéssel : "mondd el légyszíves , amit írtál miért írtad? " - és máris szándékom szerint tartalmas és kimerítő választ kaptál volna tőlem.

A ma esti fórumbéli pozíciód mit sem sérült volna akkor sem , kivéve nálam, de itt meg a jó irányba, mert egy ilyen kezdéssel a mostaninál "magasabb árfolyamon jegyeznélek".

És látod megint miket mondasz? :)))

"Ugye azt akartad mondani: Embertelent és beírásait indokoltan nem tartod méltónak arra hogy érdemben válaszolj rá. OK ehhez jogod van akár igazad is lehet és ez egy mondat. De nem ezt mondtad Ezért írtam. Politikától függetlenül mindenben csak érvekkel lehet vitázni ha ringbe szállsz az indulat kevés. "

Ügyes :)) Csak épp nem igaz. NEM EZÉRT ÍRTÁL. Mert sajna a kötözködésed UTÁN volt ez a hsz-em. És ha észreveszed, továbbra is politikai felkérésnek vagy mi a manónak titulálod embertelen hsz-ét, holott semmi más nem volt, mint gagyi porovkáció.
Hogy nem találtál visszamenőleg ilyet?
Kérem. Ahogy tetszik. Annyira nem fontos a téma, hogy ezzel foglalkozzak itt órákat, és én keresgéljem meg NEKED.

Még egyszer, mert jól szétkendted a működésedet a mai nap során mint lekvárt a palacsintán, aztán később még frappáns ideológiát is gyártottál hozzá,tehát még egyszer a lényeg :

előbb olvasd el, hogy mi történik, .aztán mondj véleményt.

Phiona lelkem !
Nem vagyok kirakati baba. Se műtárgy. Honnan a késztetés, hogy itt elemezz engem nyilvánosan? Felhatalmazás meg nuku? Mondjuk ha kértél volna sem adok.

Nézd csak : :))

"Provokációm egy másik topikban a felelősségre vonatkozott, elnézést azért kértem mert egy megint más topikban később jó volt látni hogy megvan benned. "

Hát ennél szebben már nem is lehetne leírni, amikor valaki szép nagy bakot lő. Hadd ne elemezzem. Ott van. Beismerve.
Elég sértő ... élből felelőtlennek minősíteni valakit.....csak úgy... minden hozzáolvasás nélkül.....nem gondolod kedves?

Az a gáz, hogy a baklövéseid nem pld. részvényekkel, vagy hűtőszekrénymárkával történnek, hanem hús-vér emberekkel.Ideje lenne észrevenned, ahhoz hogy a fél fórumot szóval tartsd, és körülötted forogjon a szó, más út is vezet, mint ez az általad egyhuzamban művelt, és számomra egyre inkább ellenszenves "belékötök mert az olyan pozitív" módszer.

Kérlek még egyszer , mellőzz, mint vitapartnert, pláne vizsgálati alanyt.
Ha pedig apolitikus vagy, akkor ne tégy már politikai jellegű manipulatív kijelentéseket az oly népszerű "semleges" (valójában állást foglalni gyáva) oldalról.

Továbbra is legyen szép napod.
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 23:13
Előzmény: #3982  Törölt felhasználó
Te az angol központozás szerint a mellékmondatot a főmondattól nem választod el (pl. hogy előtt vessző)

és két mellérendelt mondatot is összemosol, ha a vesszőt nem használod...

mondat végén pont (DOT)
vagy ha nagyon összefügg. de mégis elválasztod pontos vessző----------de utóbbi helyett inkább pont...!

A fiatalok nem tudom, miért a múlt felé fordulnak, amiről sajnos szelektiv ismereteket kapnak...........................vagy kutassák!?

Látod az én központozásom most igen furcsára sikeredett!
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 23:08
Előzmény: #3957  Törölt felhasználó
a cimet olvasdhozzáa szöveghez!

a józan észre apellálok!

és ne mazsolázzuk a múltból a tragédiákat, vagy mindet vegyük figyelembe, vagy egyiket se - és éljünk a jelenben..
és hagyjanak élni a jelenben!

Vasárnapi újság Kossuth!

A rabbiképző tanára kioktatta a társadalmat az önzés következményeiről! Már neki csak hisznek az individualista-liberális oldalon, akik azt hiszik, hogy a kisebbség (parlamenti !!!!!!!- félre ne értsd!) bolsevik módszerekkel élhet...
TELJESEN EGYETÉRTETTEM A VALLÁSOS ZSIDÓVAL AKI A 10 PARANCSOLAT...és netán a Krisztusi 2 legfőbb parancs alapján áll-------------ez nem lehet paradoxon! vagy mégis?
úgyhogy vagy hagyjuk a holtakat nyugodni, és a bűnösöket----------izlés szerint és törvány szerint, de nem szelektive...büntessük!)
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 22:54
Előzmény: #3977  Törölt felhasználó
Luigi!

Az előzőhöz: azért igyekszem majd, de kivettem a vonalzót a hátam mögül.
DPLH vitánkhoz: konkrétan 1 hsz-ről volt szó a felmerült kérdésben.
Én az adott hsz alapján közelítettem (mert ez önmagában elégséges apropója volt annak amit mondani akartam), DLPH meg az előzményekben jogosnak érzett sérelmeit hozta fel. Ennyi. Emberek vagyunk.
Nem 1 hsz alapján döntöttem, azt csupán kiragadtam a fenti ok miatt.
A pol ki-kicsodában megint csak egyetértünk, nem pártokhoz címzett hűségnyilatkozatoknak, hanem véleményeknek lenne helye itt.

Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 22:35
Előzmény: #3979  Törölt felhasználó
Te akartad Phiona. Ez így nem mehet tovább, szóval:
"Jelzés a moderátornak"

Viccen kívül írj ahogy akarsz majd jobban figyelünk maximum nem kell félnetek jó lesz aztán majd mi kihámozzuk a minket érdeklő okosságokat érdekességeket írjál azért a továbbiakban részünkre ne fossz meg minket tásaságodtól ebben a reményben búcsúzom.

:o)

Üdv.

Topik gazda

saru
3 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek