Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 22:31
Előzmény: #3976  Törölt felhasználó
A topik olvasói nagyon elszoktak az ilyen jellegű dialógustól úgy látom...

Phiona, akadnak nagyobb problémák is egyeseknél mint a központozás, szóval ez ne zavarjon, úgy írd ahogy jön belőled, más is így csinálja :)

Lui-ból központozva jön, na és?

Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 22:29
Előzmény: #3975  Törölt felhasználó
Nem, az előzőre.

Meg azt is eldöntöttem: vagyok aki vagyok. Ha nem tetszik a központozásom tiltsatok ki.
De nem tudok úgy írni hogy állandóan a vesszőkre figyelek.
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 22:29
Előzmény: #3977  Törölt felhasználó
Még annyit Phiona, bocs, hogy a vesszőkkel lefagyasztottalak!
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 22:25
Előzmény: #3976  Törölt felhasználó
Elvonultam, tiéd a pálya fretek, teljesedj ki!

"Jóéjt" Phiona, Embertelen, DLPH és a többiek!
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 22:21
Előzmény: #3973  Törölt felhasználó

itt lenne az ideje ezt a témát a lelkisegély vagy bármely más topicba irányítani, ha lehet kérnem. inkább anyázzunk egy jóízűt, ennél még az is előbbre visz. remélem egyébként, jól telt a hétvégétek
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 22:19
Előzmény: #3974  Törölt felhasználó
Ugye Phiona még nem a 22:15-ösre válaszoltál ilyen gyorsan?
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 22:16
Előzmény: #3969  Törölt felhasználó
Igen, ezt kértem, és köszönöm, hogy segítettél. A központozás fontos, de mert ebben csökevényes vagyok, szívesen tanulok.

Egyetértek veled, szeretteink múltja alapvetően meghatároz. A többi: jó lenne. Tudod, régóta egyetértek veled, most is mindenben.

Írnék mást is, ha ezek a q vesszők nem vették volna át a hatalmat. De megtették, ennek igyekszem megfelelni, de olyan mintha nem én lennék, tartalmilag lefagytam. Majd legközelebb, addig gyúrok, bocs.
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 22:15
Előzmény: #3972  Törölt felhasználó
...ja, hogy a kérdés.
Ha a kérdés DLPH, vagy Embertelen vitája, illetve Phiona és DLPH vitája, akkor a válaszom a következő:

DLPH és Embertelen vitáját azért nem tudom eldönteni, mert olyan mélységig és topikokon keresztül nem követtem ok és okozatot. Az tény, hogy DLPH néha feleslegesen támadva érzi magát, de néha bizony támadják is, lehet, hogy ezért érzékenyebb a dolgokra.

Phiona viszont -elmondása szerint- csak az utolsó néhány hsz. alapján döntött, ez szerintem kevés a véleményalkotáshoz. (Te kérdezted Phiona, nem szóltam volna bele)

Visszatérve DLPH-ra:
Én jobban szeretek egy tőzsdei portálon úgy beszélgetni emberekkel, hogy nem ismerem a világnézetüket. Tudom, hogy minden mindennel összefügg, de szerintem a tőzsdén (a feltétlenül szükséges infókon kívül) lehet érvényesülni politizálás nélkül.

Minden érintett nyugodtan reagáljon, megköszönöm és nem fogok megsértődni.
Üdv.

(Csak feleslegesen ne veszekedjetek, mert a Zsolti fel lesz hívva, az biztos)

:o)
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 22:03
Előzmény: #3971  Törölt felhasználó
Tulajdonképpen mi a kérdés?
Mi a kérdés abban a 21. században, ahol információözön van és mindenki arról tájékozódik amiről akar.
Az ember egy olyan szemellenzős lény, aki nem akar a múlt hibáiból tanulni.
Azt hiszem a csehek csinálták meg annak idején a "tiszta lappal" indulást, de javítsatok ki.
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 21:59
Előzmény: #3969  Törölt felhasználó
Jó módszer távlatból figyelni valóban.

"hogy lássa néha mindkét oldal ugyanazért harcol"

De miért ez itt a kérdés.
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 21:54
Előzmény: #3966  Törölt felhasználó
Pedig szépeket és okosakat ír. Ügyes kislány.
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 21:47
Előzmény: #3968  Törölt felhasználó
Bocsánat, tényleg nem akartam kötözködni, csak azért írtam át, mert ezt kérted:

"(Erősíts meg: most a vesszők rendben voltak?) "

Természetesen én sem mindig figyelek mindenre, ha elkap a gépszíj és írok -sőt a helyesírásom sem tökéletes- csak nehéz olvasni a vesszők nélküli írást.

A véleményemet egyszer régen már ki akartam fejteni a politikáról, de "sajnos" több mint félórás iromány volt, így a beillesztésnél elveszett. Utólag már nem is bánom.
Egy biztos. Nagyon sok ember politikai nézetét befolyásolja, hogy a múltban milyen hatások, attrocitások érték (pro vagy kontra) Őt, vagy a családját, rokonait, ismerőseit.

A politikai rendszer nemcsak nálunk fejletlen, vagy inkább idejétmúlt. Nálunk fejlettebb demokráciákban is hiba a politikai kétpólus, a klikkesedés, a "kasztrendszer".

A politikusokat aszerint kellene megválasztani, hogy mit tesz a választókért. A politikai világnézet szerintem egy hiba és néha torz tükrön keresztül láttatja a politikussal a világot, az emberrel a politikust.
Ha az igéreteit nem váltja be, vagy még csak nem is tesz érte, megvezette a választókat; legyen záros határidőn belül leváltható.
Ugyanakkor jelképeket sem sajátíthatunk ki, mert a történelmünket sem sajátíthatja ki egyik oldal sem.
Sőt szerintem erőszakra sem lehet erőszak a válasz, kivéve, ha az erőszaktevőket büntetjük személyesen.
Na most már látod a fejemben kavargó rendetlenséget és valamiféle utópisztikusan idealista gondolkodásomat.

Minden szélsőséges embernek néha a "holdról" kellene néznie a történéseket, de legalább madártávlatból, hogy lássa néha mindkét oldal ugyanazért harcol, csak az a fránya világnézet.
...és a politikusok bűneit, visszaéléseit példaértékűen kellene büntetni.

Üdv.
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 21:16
Előzmény: #3967  Törölt felhasználó
Igazad van, de ne akadjunk fenn a formán. Ígérem, odafigyelek.
Kicsit olvass vissza. Kíváncsi vagyok a véleményedre.
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 21:11
Előzmény: #3966  Törölt felhasználó
"Luigi!

Bocs-bocs, ez az én -úgy látszik- javíthatatlan hibám. "

Én így írtam volna, de persze ez már csak szőrözés. A lényeg az, hogy néha el kell választani a dolgakat. Képzeld el, ha minden mindennel összefolyna. Kész bachanália.
:o))
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 21:07
Előzmény: #3965  Törölt felhasználó
Luigi,

bocsbocs, ez az én, úgy látszik, javíthatatlan hibám.

A lelki eredetét tudom, és már JP kritikájára is megírtam: utálom azt ami elválaszt. Ez persze nem ment fel, ígérem, a jövőben jobban igyekezni fogok.

(Erősíts meg: most a vesszők rendben voltak?)
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 20:56
Előzmény: #3964  Törölt felhasználó
Központozás!
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 20:56
Előzmény: #3963  Törölt felhasználó
Ha a vesszőket többet használnátok, érthetőbb lenne a lényeg. Nem vagyok agyilag teljesen cizellálatlan, de néha többször neki kell futnom.
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 20:32
Előzmény: #3962  Törölt felhasználó
Olvasgattam. Szvsz nem objektív és szélsőjobb Kell ez nekünk?
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 20:23
Előzmény: #3961  Törölt felhasználó
még mindig objektívebb a tájékoztatás, mint más portálon, szerintem
Törölt felhasználó 2007. 09. 09. 20:12
Előzmény: #3959  Törölt felhasználó
Akkor jó tájékozott lehetsz, főleg sokoldalúan, kiegyensúlyozottan és objektíven:)

Topik gazda

saru
3 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek