Johnny, itt vagyok most a kávéházban..bár szívesen összeírnám a nevekkel együtt, csak szerintem sokan azért írják be a darabszámot, mert senki nem olvas vissza, így félig meddig diszkrétek maradunk..
a darabszámot vezetem, a neveket, nézd vissza a 4. oldalig. kb.
Ez már igen!!! Kezd alakulni!!!
Tessék "színt vallani" azoknak is, akik a legtöbbet "szemetelik" ebbe a topikba?!
REMÉLEM MINDENKI SEJTI HOGY KI(K)RE GONDOLOK?!
Szerintem annyi darabunk van , hogy lassan lehetne egy szavazati jogunk az igazgatóságban.Talán a Linemárban csinálták a kisbefektetők.Képviselhetné az érdekeinket , az árfolyam emelkedést, az mellé állhatna szavazatával aki nekünk jó.
Most nem követem le hirtelen, miért is jó tudni, hogy mennyi van a portfóliósoknak.
Összefogunk és megbízzuk Rapistát, hogy képviseljen bennünket a közgyülin vagy megyünk közösen felvonulni (de akkor milyen zászlót is viszünk?) vagy már a 100 Ft-os bulit szervezzük? :-)))
Elkezdtem átfutni a JP által belinkelt topikot és megfogott egy mondat: "alapvetően nincs szar papír,csak rossz speki":-))
Golyo, kösz. neked már egymagadban érdemes lenne szavaznod..
Disco - nem baj ha most éppen nincs papírod - van akinek átlagnál több van, van akinek kevesebb, van akinek nincs. a végén kijön egy átlag darabszám. ez a lényeg, hogy tudjuk mekkora súlya van portfoliósoknak. .:-))
Erősödő Phylaxia