Jóóó jó! Tudom mondták, hogy a 25 Ft-os ár vonzóvá teszi sokak számára a részvényt! De, hogy már valaki a tízóraiénak és a menzájának az árát is ebbe őli, az azért már túlzás! Egy 14 db-os és egy 170 db eladás/vétel! Tessék az egész havi zsebpénzt egyben odaadni annak a qrva gyereknek!
Eladtam. (26) és nem állok be visszavenni, ahogy sok feléneklő "őszintén" javasolta. Nincs értelme ebben a semmi állapotban, bizalom nélkül ide kötni magam. Az alaptőke emelésének lebegtetése nálam kockázatnövelő tényező. Később, ha úgy látom, 30 Ft. fölötti árfolyamnál ismét átgondolom a lehetőségeimet a phylaxia kapcsán. Addig is, elnézést azoktól, akiknek a kárára szerény nyereséggel kivontam a tőkém ebből a cégből. Mentségemre szóljon, hogy folyamatosan megosztottam kételyeimet veletek, mégha sokan ezt károgásnak mondtátok. Nem annak szántam. Sok sikert kívánok azoknak is, akiknek itt a tőzsdén is erősebb a hitük, mint a pénzéhségük. :)
elnézést,én is szavazok,bármi lehet ezzel a papirral,sőt lehet én is a vonaton fogok ülni,mikor száguld(vagy nem száguld),lehet,hogy nem-ki tudja. De alapjában tekintve a papirra -pesszimista oldalhoz tartozom,igy kellemetlen meglepetés nem érhet:)
Nem a negyedeléssel lett leverve az ár, ezt Te is tudod Koi!
1. A részvénytulajok (150-160-as árfolyamnál) jegyezhettek 100-on, ezért sokan kiszórták.
2. A jegyzet 80 mill. részvény piacra esésétől való félelem és az ezzel kapcsolatos önmagát beteljesító jóslat.
3.Kácsor rossz gazda módjára bánt a rábízott részvényekkel. Ha a bora is ilyen, igya meg. (ha nem ecetesedik meg)
A negyedelés híre nem levitte, hanem több mint 50%-kal felrántotta.
ÁÁÁ francot! egy sima elütés volt csak: vazatés vagy vezetés! Oly mindegy! :o)))))
Nem tudom koi végül is! Szerintem pont a negyedelés volt az, ami felhúzta arra a szintre az árfolyamot! Hogy mi is volt ami lerántotta az pedig most már világos! Csak egy zavar, a nagyapám is Kácsor Ferenc volt, ezért nem utálom ezt a nevet! :o)))
Hogy mi lesz az ami innen kirángatja az árfolyamot? Hát hogy nem Mi, az mostmár szinte biztos!
lehet hogy a recessziotol féltek
vagy ugy volt azt hiszem hogy bevezetik külföldi tözsdére és oda meg az kell hogy 0,25 cent legyen vagy valami ilyesmi!
de igy utolag kiderült hogy ez is csak átverés volt!
Hát igen ez így van! Akik beleültek 163 Ft-on, vagy 41 Ft-on, gyorsan és sokat VESZÍTETTEK! De nézőpont kérdése mi is a gyors, vagy mi is a lassú!
De legalább KF jól járt és ez is vigasz itt egyeseknek!
Honnan tudod kedves Rob123, hogy pár éven belül a névérték többszörösét fogja érni a papír? Nem korai ezt kijelentened? Ehhez az optimizmushoz nem kellenék adatok, vásárlások, termelési eredmények, jelentős szabadalmak, stb? Még azt sem tudjuk, hogy mit tettek azzal a sok pénzel? Amit tudunk azt Rapista szakértő úr, közli velünk sejtelemes megfogalmazásban, de azt Te is tudod, hogy nem mérvadó, hiszen érintett, nekik „dolgozik”. Hiteles adatokat, amire alapozni tudnál nincsenek, amik eddig megjelentek mérlegek, engedély, vásárlások, azok nem alapozzák ezt meg. Mi lehet, amire mégis alapozol? TP úr személyére? Hány éve is vezeti a céget? Nem volt eddig lehetősége az ötleteinek a megvalósítására, kivitelezésére? Mi változott most? Egy „idősebb” úr gondolod, csak úgy „egyik napról a másikra” meg tud vál-tozni? Egy kis cég működését a tőzsdei árfolyamok alakulása is bemutatja.
1998.04.22. záróár 832 Ft;
1999.01.07. záróár 195 Ft;
2000.01.04. záróár 145 Ft;
2001.01.02. záróár 65 Ft;
2002.01.02. záróár 105 Ft;
2003.01.02. záróár 67 Ft;
2004.01.05. záróár 56 Ft;
2005.01.03. záróár 66 Ft;
2006.01.03. záróár 55 Ft;
2007.01.02. záróár 71 Ft;
2008.01.02. záróár 27 Ft × 4 = 108 Ft;
Ez alapján, ezzel a vezetéssel lehetünk optimisták?
Erősödő Phylaxia