Azért ez durva "papagáj, vagy egy ócska, agyonhasznált bakelit hanglemez" mindenki abban hisz amiben akar ő hisz a befektetésében és kész ha ti nem akkor ne vegyetek nem bonyolult nem katintasz pylaxia vételre és kész bocsánat hogy bele szóltam.
rapista -bocsánat a kifejezésért- olyan mint egy papagáj, vagy egy ócska, agyonhasznált bakelit hanglemez, ahol minduntalan elakad a tű. Függetlenül a körülményektől, a világban zajló eseményektől, egyre képes: "felénekelni " a phylaxia árát. Ö nem "mindent kétszer mond, kétszer mond, hanem unásig... Önkontrol nélkül. Mondhatnám azt is, hogy felelőtlenül. De azt is, hogy fizetett bérenc.
Legalább annyira kártékony, mint az a néhány nick, aki mást sem tesz, mint "menekülést" üvölt bármely részvényből... érdekei szerint.
A "kórus" a "megvezetettek kórusa" mit tehet: követi őt, figyelmen kívül hagyva a tényeket. Míg a többség
racionálisan itt is megtalálja a számítását, náluk a HIT elhomályosítja a gondolkodást...
nem a következtetésekről beszélek!
Lehetsz felőlem optimista vagy pesszimista, magánügy, mint ahogy vétel, tartás, vagy eladás - magánügy...
A tényszerű közlések csoportosításában keresem a hibát, félreértést .........!
Szerintem a phylának volt hiteltartozása, hosszú ill. középtávú..........konvertálta rövidtávúra - és feltehetően jobb kondiciókkal, hacsak nem fizette vissza?
Rendkívüli bevételei is lehettek, meglátjuk...
A Sintofarm üzlettel, látom, nem tudtál mit kezdeni, ill. figyelmenkívül hagytad......
És a népes bábolnai vendégsereg...ott azért szelektálnék, ki volt az érdekes vendég, aki frontemberben volt, vagy, aki a háttérben maradt?
KF pedig múltidő - tudtommal építész eredetileg, és sztár-borászt alkalmaz a birtokán....vajon a gyöngyösi Borpalotát eladta? és ha igen, miért?
A top100-ban olvastam a nevét, lehet, h az európai top100-ba igyekszik..........valami nagy dobás lehet a háttérben...........a Skála-Kópé is ingatlanból szedte meg magát és irányítja a munkaadói oldal véleményét..............erről van némi fogalmam!
üdv
és fel a fejjel!
Senki sem lehet mindentudó...csak 25-e után!
Törölt felhasználó2008. 02. 12. 09:45
Szia Rapista!
Szerintem Te tudod a legjobban, -és akik ismernek-hogy én nem szoktam ködösíteni, és annak ellenére, hogy minden tiszteletem a Tiéd, azért lehetnek fenntartásai az embernek. És egy-két hírmorzsát én is felszippantok innen-onnan, mint bárki aki komolyabban foglalkozik egy céggel, főleg amibe befektetett. Én nem azt írtam hogy ez törvényszerüen megtörténik, de az elmúlt idők példái ennek a variációnak is adnak esélyt sajnos......
hát erre gondolni sem mert senki, 1 FT-ot nem jelentett a hír most sem.Ugyanaz folyik mint az ecoban, semmim mozgás akármilyen hír is jön ki.
Jó papírban ülünk sokak szerint, de én nem szálltam el tegnap este,mint itt sokak.
Szerintem Te messzebb kerültél a Phylaxiától, mint valaha!
A felvetéseid - elavult infókon alapulnak...
Itt nem arról beszélek, hogy a tegnapi közleményt nem olvastad...
Inkább arról van szó, ha egymás mellett megnyitnád a tavaly ősti menyilvánulásokat és ezt a közleményt...
A két korábbi akvizició (Visonka - javítva lett, az értékbecslés! és magad is láthattad, hogy az első "papir" ..., A Palota..........a szinergiák miatt érdekes, nem a gumi miatt, magad is tudod)
A mendedzsmentnek az árfolyam-érdekeltségét régen mondogatom...
Eger! az egy ipari park...
Az ingatlanfejlesztő és borász.......valóban jó üzletet
csinált, de a phyla is...
itt nem a rakétázás a lényeg, habár nem zárom ki!
Az aki eddigi gyűjtögetése miatt pufferolt...
sajnos a fantáziámra kell hagyatkoznom, az 5%-os
korlát 8 mó db felett van, abba bárkinek az 5-6 mó darabja belefér....
A labor áttelepítése nem egy ökör ára...
attól nem kell félni...........!
Szépen süt a nap....többeket fenyeget az adózás, képzelheted mekkorát húztak 60-160 között, az apeh-elnök szája ugyanúgy füligér, ha phyla rv-sel találkozik, mint Csányié, amikor a Groupamával!
...tudja valaki mikor lesz döntés, ha ma lesz egyáltalán, de ismerve a mai magyar jogviszonyokat, azt is kérdezhetném, mikor lesz döntés az elnapolásról...
Ime a válasz a negyedelésre: 2 jegyzés nyílvános, a harmadik meghívásos, a negyedik nyílvános (50)- Tehát 25x4 megadja a régi névértéket -infláció. Erről van szó vázlatosan.
Fúzió, keresztulajdonlás ? Esetleg külföldi céggel?
Törölt felhasználó2008. 02. 12. 09:15
Előzmény:
törölt hozzászólás
Én továbbra is azt mondom, hogy a héten következik a nagy fehér gyertya, de legkésőbb a közgyűlésig, vagy annak lezárutlakor.
Most pedig a következő lesz a taktika.
Ki fogják használni a bizonytalanságot, kicsit várnak és innét megint kiveszik 30 Ft környékéig. SZVSZ
Nekem a következő nem világos.
A kisrészvényesek most részt vehetnek a tőkeemelésben, mint múltkor?
Vagy mit jelent itt az, hogy zárt körű tőke emelés? Csak néhány nagy büfi...?
Valaki fel tud homályosítani, vagy ti sem tudjátok?
Törölt felhasználó2008. 02. 12. 09:15
Előzmény:
törölt hozzászólás
Tavaly ilyenkor ez a mostani 100 feletti ár is fantasztikusnak tünt volna... 27x4....
Erősödő Phylaxia