Vegyél elő zsepit: még cvagy egy szakajtónyi MOL-om! Ahogy mások is most szállnak ki (mert ugye, van eladó bőven ezen a szinten!- még várok egy kicsit én is.Aztán spri OTP-be. :-) Jöhetsz Te is! :-)))
Szerintem neked kell betároznod papírzsebkendőből, nyugodtan maradj itt mert mi szívesen láttunk ebben a topicban is ellentétben azzal ahogy ti viselkedtek irányunkba ha átnézünk odaátra abba a "pénzes" topikba. Elég sok zsepit vegyél, mert duplán lesz okod törölgetni a könnyeidet, egyrészről azért mert mi itt megyünk felfelé, míg ti odaát hát hogy is mondjam, talán ha peti betesz egy kis lóvét, de majd meglátod... Mindenesetre még nem döntöttem el hogy azt a jó kis osztit amit 13-án elteszek ide tegyem, vagy valami jó kis shortot játszak meg valami "o" meg "t" meg "p" mozaik nevű rv.-vel kapcsolatban.
Elcsendesedtek odaát az otp-ben a hangadók, valahogy nincs eufória a topikban? Amint látom átszivárognak ide nézni, miként marad(tak)(nak) le a mol vonatról! Mindegyik esést várt, most meg néznek ki a fejükből. Hát így van ez mikor visszanyal a fagyi! Jók vagyunk! A mol egy biztos papír! A többi már kilehelte a lelkét!
Ja, meg nem esett be vágáskor a 200 napos mozgó alá pl. Idén a leszorító felett maradt, nem éppen onnan fordul le a korrekció. Csak 2, de lehet még szemezgetni! : )
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.