Én is úgy látom, szándékosan tartják itt, de ha innen pattanni tud, akkor nagy upp lesz benne ..... Rövid időn belül jönnek a hírek, és vége az akciónak ......
Rádióban már nyomták, ott említették konkrétan a cégnevet is. Valahogy a netes kommunikáció mindig lemarad a cég részéről.
Nem igaz hogy ködösítenek mert csak sunyin lapítanak:)
Synergonnal kapcsolatos minden hÍr igen nagy fentartással kezelendő. Lásd 7Md-osBKV hÍr 670-ről 470-ig zuhant az árfolyam,alapvetően jó tőzsdei hangulat mellett.A cégnél teljes hÍrzárlat és ködösÍtés folyik,valami siztosan készül,de nem tudhatjuk sem a napot sem az órát.Lesz még néhány kirázós időszak.
Nekem ez új mert a futárnál kisebb az összeg és nincs szó partnerről.
(. A FUTÁR (Forgalomirányítási és UTastájékoztatási Rendszer) projekt európai uniós pályázati támogatás eredményeképpen létrejövő integrált informatikai rendszer, amely 2010 második felére valósul majd meg, amelyre a társaság egymilliárd forint önrészt vállalva négymilliárd Ft támogatást nyert az Új Magyarország Fejlesztési Tervből. )
A futárost már rég tudjuk, bár én nem tudtam ezt a vegyes felállást.
"A pályázatot a SELEX Communications, az olasz Finmeccanica egyik vállalata a magyar Synergon Zrt-vel közösen nyerte el - tájékoztatott csütörtökön az olasz nyertes cég"
Lehet, hogy csak figyelmetlen voltam, vagy ez újdonság másnak is?
SYNERGON