Nálam csak akkor lehet kiválasztani. És fontos a mentés is, mert akkor legközelebbi betöltésnél megint csak a választható részvények közt lesz. De veszít semmit ha kipróbálja!
Instrumentumok->Globális szűrás aztán a Részvénypapírok + jelt lehozni és ott a Részvény-t válaszd ki és a töröltekből válaszd ki a Tvnetworkot majd a balra nyilat hogy a Kiválasztottba rakja és már megy is.
Azt hogy csinálod? A PETI-nél van egy olyan, hogy Instrumentumok és ott a legördülő menüben nekem nincs benne a TVNetwork.
Azonban az Új ajánlat menüpontban Vétel vagy Eladás esetén a gördülő menüben már
benne van a TVNetwork.
230-on azért szép lassan most kiveszik azt a 75k-s pakkot
Törölt felhasználó2006. 08. 07. 11:47
Szerintem nem rossz papir csak nem volt igazan mi alapjan bearazni a piacnak es eleg magasan kezdtek az elejen,bar meg igy is voltak akik belevettek a gyors profit es eladas remenyeben. Majd ha szepen lassan leesik a nevertek kozelebe akkor kell rajta komolyabban elgondolkozni es nem artana egy nagyobb vevot is latni. A menedzsment egyebkent nem jart rosszul a mai napi akciojaval anyagilag,kerdes meddig akarjak tartani ezen az aron.
Úgy lászik lassan kifujt. Ma még jönnek a reggeli vásárlók, hogy profitott realizáljanak. Lehet hogy mégsem olyan nagy szám ez a papír?
Törölt felhasználó2006. 08. 07. 11:22
Igen a nagy kerdes az hogy mikor unjak meg a kis tetelekkel valo jatszadozast.Szerintem boritekolhato hogy ennel feljebb mar nem igen megyunk es tesztelni fogjak fokozatos nagy tetelek berakosgatasaval hol lehet majd beonteni.
Gratula pedroshi! Tudtam én, hogy 9:00-ra hazakéne érnem, dehát az éhség nagy úr, még boltba mentem a városba így 10h-ra hazaérve már lemaradtam a buliból.
Mondjuk trükkösen betámasztják az árat, hiszen senki sincs a tulajokon kívül akinek több tízezre van:-)))
Végülis értelmesen kezdték a bevezetést, kérdés mikor unják meg hogy nem fogy nagy tételben.
Na egy-két gondolat:
A UPC tényleg szemét banda!
Ez nem olyan fontos, de muszáj volt gyorsan megjegyeznem:)))
Mondom azt amivel véleményem szerint MOST teljesen felesleges foglalkozni:
Mennyi a forgalma.
Miért jó, illetve nem jó a cég. Milyen a szolgátatása és mennyire jó a kábel minősége stb.
Amivel foglalkozni kell :
piaci kapitalizáció
a managment és
Tőzsdén történő jegyzésből következő
színttiszta logika, és matematika.
Törölt felhasználó2006. 08. 07. 11:06
Sziasztok,
nekem arra volt jó, hogy a kezdőként TDT-vel elszórt pénzem egy részét visszaszerezzem 2 óra alatt:) bár nagyobb emelkedésben reménykedtem (és 100-as indulóban...), azért így sem volt rossz - lehetett volna több is, csak pont alám beraktak egy nagyobb pakkot a kis türelmetlenek:)
TVNetWork
szerintetek érdemes lesz jövő hétfőn rávetni magunkat eme részvényre?
A Béten nincs telekom papír, nem tudom hogy fog menni.
Megmondom őszintén, bár NEM ugyanaz, de az állami Nyomda papírokban nagoyt csalódtam, teljesen hulla....semmit nem lehet fogni rajta.