JW: miert nem csinálsz külön topicot ahol te vagy a moderator , ott nyugodtan lehet végig elemezni az öszes dolgot, aki hozzászól azt tudod kezelni , moderálni es aki miattad olvasna valamit az is megtalál. Ott van dniel van sajat youtubja. Fölösleges adok kapok megy amiben te is és a másik oldal is egyre radikálisabb .... van értelme nincs. Sokkal jobb lenne neked is a veled vitatkozoknak is és a topicnak is. Katamask végre abbahagyta a floodot ... ha te is napi 1-2 litániában megállnál itt sokkal élhetöbb lenne. Te is többet koncentrálnál a minőségre a mennyiség helyett. Peace világbéke .....
Hetvege van szoval mindegy , de joker tobb okbol is kamu … van 200 shortja de hirdeti itt az igét hogy osszeomlas jon … vagy eloadja hogy 500 es mar ad el (a koma az egyetlen nem sold out ts hez bizonyit de ha ezt egy 10 ezer forintos tl el csinalja profitja se maradna meg visszavenni se tudná , de nem sikerult felfognia)
Ja igazad van feb, márc, szept, okt felejtős. Igaz ez a havi, heti , dekád bontás is kicsit félrevezető, de igen jól mutatja a nov-dec-jan visszi a primet.
Hetvege van szoval mindegy , de joker tobb okbol is kamu … van 200 shortja de hirdeti itt az igét hogy osszeomlas jon … vagy eloadja hogy 500 es mar ad el (a koma az egyetlen nem sold out ts hez bizonyit de ha ezt egy 10 ezer forintos tl el csinalja profitja se maradna meg visszavenni se tudná , de nem sikerult felfognia)
Valahogy sejtetten hogy nem lesz Elemzés.. Kár. A többiek is szívesen olvasnák ..;) nem? Rájuk nem is gondolsz... Azt is tudtam hogy "megsértődsz" és ezért nem lesz elemzés. Persze majd ez is tagadni fogod... hogy nem sértődtél meg... Csak mégse.. Persze megértelek valahol.. Egyszerúen fogalmad sincs mi van.. Pont az van amit írsz.. "rossz és baromság amit tolsz" .. még egy sima fej váll felismerése sem megy.. A diagonális éket meg inkább hagyjuk .. Egyszerűen nem tudod mi az.. Aki nem ismer a zsiráfot az nem is fogja felismerni..
A fontos hogy már a nap elején (elöző nap) már tudd hogy emelkedés, vagy korrekció jön.. Az emelkedés a shotnak szembeszél.. Ott is megy fel és le, de ott az alja is megy feljebb. Lefelél meg hátszé.. Megveszem maggasan már nap elején.. azt án lelveli r az árat és akkor nem kell sietni.. amikor vsszakorugálni akkor teszed adod el shotot..
Napon bebelül el szoktam adni.. Ha 600 forinto elér a csökkenés egy 3000 forintos shortnál 3600 forint Ami kb 20% .. ez már délelőtt meg is van.. És ha ingázik fel le, akkor ezt napnta többször is.. délzutánra már szépen csükken.. 500.. majd 400.. Kb 10% nál már már nem éri meg ... ha 300 forint alá csökken ezlrt már nem éri meg.. ha nem tudod eladni és rajtad maradt az a leggázabb napon belül.. Ha meg tényle leindul lefelé, akkor csak nézem meg hol fog visszatartani, a támaszokat a ajénlati könyből. Szerencsére a egészet látom nem csak 10-t.. Ha létom hogy 44000 be van téve egy nagy vétel (10x annyi) akkor azt nem fogja átüni ezzel a fogalommal, akkor 44000 fölé kb ahol már bejűn a 5 abálásokba is anagyobb eladás.. 44030 ra tteszem be.. ha visszapattan pont viszik.. Ha pedig elketzdi olvasuzami a jéghegyet akkor mevárom míg átmegy rajta és ztánna már kb a kövekető támaszok nem áll meg.. 50. -100 ugy már sátmegy mint kés a vajon...
A tőkeáttéel az árfolyammál változik.. Nem mindegy hogy 1000 forintért veszed és az OTP 1000 forital lesz olcsóbb akkor 2000 lesz short.. (vagyis 100% haszon).. Az 46000 őrl 45000 re kb 2,2% Akkor 100/2,2 = Ha medi megint esik 1000 et akkor már csak 66% a haszon ... 66/2,2 = 30x os és így tovább.. kb 2000 kül vettem ... 500 ar eser szárón.. kb 1500at érhet most -20%... 20/1.1 =kb 9x es Szóval eléggé mozog... Radáadásil még a van vétel és eladá kötött 100 vagy néga 150 forint is..
Nem hiszem hogy megérdemelsz egy korrekt elemzést, bennem nincs késztetés hogy bizonyítsak... Egyébként kaptál ingyen tudást ma olyat amiért mások 25 ezer plusz áfát elkérnek koponyánként szoval elegett tettem én érted... Nem muszály engem olvasnod söt inkább olvass könyveket multkor vagy 3at betettem ide neked... Egyszerüen rosz és baromság amit tolsz enyi... akár elliot vagy nem elliott mindegy... még egy sima fejj váll se megy... pedig még az ingyen PDF-ek tömkelege is tele van vele...
Én viszont az látom, h Te meg visszafejlődsz.. Technikai elemzések helyett itt baszod el az idődet trollkodással.. És már a múlt héten is sem volt elemzés.. Helyette ezeknek a rosszindulatú beszólások vannak csak akinek tényleg semmi értelme. Én nem igaz hogy nem szeretek olvasni.. Imádok.. pl az ELEMZÉSEDET de amiket idetolsz helyette csak azt támasztják alá hogy visszafejlődték.. Most kéne megmondani a "tutit" hogy "mi lesz hétfőn".. Mit mutat a technikai elemzés.. Hogy longot vegyek vagy shortot.. helyette megy a terelés és a rosszindulatú bulling... ráadásul ilyen ótvaros dumával , "hogy nem szeretsz olvasni, ezért nem fejlődsz".. Mindketten tudjuk hogy NEM IGAZ... de akkor miért kell lemenned erre primitív szinte? A regresszió ( visszafejlődés) csak tünet.. Okát kéne megkeresni.. Az tippem hogy nem mersz elemzést írni.. Helyett ez a pótcselekevést.. Nemsokára jön a követkető fázis . Hogy ne is kellen ELEMZÉST írni jön a kövező regresszív fázis.. A tolkodásból átválasz "duzzogásra" és majd "megsértődésre" . Igy már garantáltan NEM KELL ELENZÉST írnod.. Meg is értelek.. Bármilyen elemzést írnál már csak rossz és rosszabb lehetgetek vannak.. Ezért nem is fogsz..
Nézd.. Ha az összes elemzőt is becsapta, és mindenki szerint "fordítva ült a lovon" BUX (vagyis az egytelen vevő), az összes tőzsde esett, akkor mindenki a hülye, nem az aki szembe megy a forgalommal azt utópályán.. Figyi , 47000 záróra még a csodát és az 52000 várók se számítottak.. Ha viszont valóban "anomália" (kivétel) akkor hétfőtől fogtatódig ami korábban volt.. Elfogyott a pénze a "bikának".. Az árfolyam pedig nagyon magasan.. Jön egy kis háborús eszkaláció.. kamatdöntés, elszálló forint.. Az OTP tele ukrán és orosz érdekességekkel. Nem látom azokat azokat a jó hireket, amit ezt negerpsikh
Utólag persze elemeztem hogy mit néztem be.. De mentségemre ezt minden elemző is benézte.. Volt olyan tényező amit sem a technikai elemzés, az Hullám elmélet sem vett számításba.. És ráadásul nem is volt benne a hírekben.. Ki volt a vevő és miért csak a MOLt és az OTP vette.. Egy vevő volt csak.. Illetve 1-1 mintkét részvénynél.. A megoldás az volt hogy, hogy záró előtt összeadtam az összes vételi ajánlatot.. És hiba határon belül megegyezett a záró 7millárdos kötésével.. Az eladói oldalon 46500 felett ennek többszöröse volt az utolsó 1 órában. Nem volt világos hogy mért nem a záró előtt vette agresszívan, mert 46500 körül elment volna a záró is 500 al olcsóbban.. Az a 7milliárdnak pont a zárón kellet (drágán) elmenni ami nem utal racionális vevőre.. A másik ok, hogy mért nem vette sem a Richtert, sem Telekomot? Összességében véve kb mindent elköltött 2 részvényre 1 nap alatt. A MOLt még érteni vélem, osztalék stb. De az OTP megvehette volna szépen csendben a jövő héten. 45000 és 45500 között.. A kérdés hogy mért pont Pénteken kellet minkért részvényt venni? Semmilyen komolyabb hír nem érkezett. Illetve csak olyan ami nem volt a főcímekben.. Illetve a BUX volt a főcimekbe és az OTP, MOL.. És hogy "fordítva ül a lovon a BUX". Nem a BUX hanem a vevő ült rossz lovon..
OTP részvényesek ide!