ha jól értem a helyzetet egy esetben lehet szivni ma ha beálltam 3312re vételre ha valaki egyben eladja a 600k-t pakkot .. ha eltörlik a limitet akkor meg tuti hogy kap az ember ezen az áron ...
Ez a hitelkeret sokkal kedvezőbb, mintha a piacon most elérhető13-14%-os kamat venné fel.
És ekkora tételeket a piacon talán még 20%-ra sem kapna.
Ebből lesz meghosszabbítva a lejáró állampapírokban meglévő hitel.
Egyedüli kockázata a $ árfolyamkockázata.
Ez a mutyi nem más...bank mutyi....
A D.bank eladta veszteséggel az RV-it...(+esetleg visszakérte a német állam kompenzációjából)
az OTP.nél ezt a hírt nem tették nyilvánossá, hanem ezután kötöttek egy opciós szerződést....az olcsó visszavételről....
majd az eladás miatti pánikban se adták ki ezt az infot....csak a mutyi után...EZ persze nem törvénysértő....30 nappal később bejelenteni ilyen üzleteket és közben a kisbüfiket megsz...patni az természetes
Ibiza, nagyon jó, hogy ennyire felhúzták az árat, én is örülök, hogy pár perc alatt tudtam szép profitot realizálni, de a túlzott optimizmusnak mindig szomorú vége van a tőzsdén. Olyan pedig nincsen, hogy valaki lemaradt a jó vételről. Lesz jó beszállási pont bőven, amikor nincs ilyen örömmámor.
Majd megoldják. Valószínű úgy, hogy nem lesz belőle köszönet. Tegnap az eq-nál láttuk, hogy mielött ez az állapot bejött volna, automatikusan zárták. Most meg ha nem oldódik meg magától lehet, hogy a brokicégek kilincselnek majd a sáv kiszélesítéséért.
Hát gyerekek, én ilyet még nem láttam. Nem is értettem, mi ez a tolakodó vétel 3312-nél, csak aztán vicc kedvéért akartam venni 13-nál, és nem engedte. Akkor világosodtam meg.
Majd 1 éve tőzsdézek, de ez a jelenség nekem új volt. Ma is tanultam valamit.
Na mindegy, lesem a grafikont, és ha feloldják, gyorsan veszek 33xx nél. De hogy ez a 600ezer db mikor fog elkelni? :)))
2008. szeptember 19-én a Deutsche Bank és érdekeltségei tőzsdén kívül eladott 12.368.872
darab OTP részvény, így részvénytulajdona és szavazati hányada 5% alá csökkent.
OTP részvényesek ide!