Offtopic éjszaka ment a szívatás. Nq 26950-27488-27100 Gyakorlatilag a nagytőke azt csinálta , ami nekik az érdekük. Maxos kiszálló, és onnan beépítés. Lófasz Funda. Robot megtolta még a maradek shortost.
Robot világban élünk. 110-es brentnél DAX 2000-el lentebb volt, most nincs lentebb, most tartják. Mert robotka tudja,h sokan shortolják, most ki tudja oldalazni. Az előbb írtam egy érdekes logikát (de kitöröltem a litániát), hogy ez a mostani világ tőzsdéje, már többségében AI-k, gépek kereskednek. Nincs bennük félelem-érzet, nincs bennük semmi logikusság. Megkapják maguk alá a manát, és úgy kereskedik , ahogy beprogramozták. NQ elindult világjáró üzemmód 27000-27180: buy the dip. Gondolt egyet lefordult 50% mértani pontosság: 27090, amint elérte: újra zöld zöld zöld zöld zöld. Esik X-et, újra zöld zöld zöld zöld zöld. Nincs megállás. Amint ez a zöldülés már nem jön be, na onnantól az agya átáll pirosra, és shortol. m15-1h közepet képtelen átszelni "mérteni pontossággal", mert gép. Csak rá kell nézni az OTP chartjára, tegyétek át 1h-ra. 800-900 között van egy halom alj, mindig megveszik Emelkedő tetők mellett mindig visszajött 41800-41900, tehát annyira már longolni se akar, oldalazgat. Hol van a birka vevő, aki 90+60MRD-ért bevásárolt még 45000-45500 körül is? Miért nem itt vesz most? Végülis 10%-al olcsóbban venni, az már nem logikus. Nem titkolom, nálam, a tarsolyban NQ short van. Várom, hogy ez a gigantikus gépezet összeomoljon, és valahogy mindig én térdelek :D na szép napot!
OTP részvényesek ide!