"Soros György, aki szerint a legrosszabb még hátravan a válságból. A spekuláns guru a jelenlegi helyzetet az 1929-es világgazdasági válsághoz hasonlította." még mindig hiszek neki! SZVSZ de ma lehet egy kis UP bár engem annyira nem gyözött meg az AIG 85milliárdos pumpálása csak 1% ot hozott mekkora szarban lehet azért ez már elég komoly összeg és gondolom ez csak a töredéke a veszteségnek amit most kaptak
Lehet csak én vagyok a hülye, (persze jöhet még bármilyen esés), de aki most látja az Otp csődjét az nekem olyan mint aki azt mondja hogy most látja a következő lottóhúzás nyerőszámait.
Késleltetik a mélypontot, és egyben lényegesen enyhíthetik is azt. Nem mindegy, hogy csődbe megy Amerika, és az a mélypont, vagy csődbe megy pár Lehman szerű cég, és ott lesz a vége.
Az ilyen intézkedésekkel olyan dominókat vesznek ki a rendszerből, amik nélkül nagyságrenddel csökkenthetik a veszteségeket. Nem mindenki gondolkodik ám úgy, hogy "térjünk vissza a kőbaltához és kezdjük újra".
ideig-óráig mehet felfelé az árfolyam, de akkor is lefelé mutat az irány korrekciókkal. lesz még 6k alatt idén, de majd még visszatérünk erre :))
Azzal, hogy a FED megmenti az AIG-ot, meg a korábbi szarból kihúzásokkal mesterségesen próbálnak meg beavatkozni, de ezzel csak elkenik a szart és késleltetik a mélypontot... amúgy az OTP árfolyama még nem is olyan drámai, csak a bux egészében van beesve kicsit...
OTP részvényesek ide!