lip én nem giga aemelkedőről beszéle hanem az esés korrekciojarol 61,8% kb. tegnap voltak fordulos jelek. Ha ma USA pluszba zár 11200 felett lenen a legjoob az mar 1erlemu fordulos (korrekcios jel)
Sztem tegnap du megvolt az alja 1 darabig és fordulunk most korrekciora. Nem mondom hogy a csökkenő trend tőrt ésazt sem hogy ez volt a legalja , de most up jon.
21500 kore varom a 0812 buxot ami kb 6800-7000 OTP es 17-18K MOL.
US bankindex +5,71%-ban zárt !!!
Ez OTP-nél kb 5% uplesz, ha a futuresek nem esnek.Ázsia is kieste magát talán.
OTP nyitó +3-4% lesz és ott már nem merek beszállni.
Amúgy én is észrevettem hogy sokan nem szokták figyelni.
Törölt felhasználó2008. 09. 16. 22:49
..lehetek őszinte hozzád Bozso?
...nem csak a fórum van tele veled, de a tököm is.
Az elmúlt napokban még pofáztál mint egy hülye lefelé, időt, energiát nem kímélve naponta többször is szinte minden topikban...most meg pofázol, hogy giga emelkedő lesz.
...szóval, ha szorult beléd egy csöpnyi lélek, és nem akarod, hogy hülyének nézzenek, akkor fogd vissza magad egy picit...
Lip szvsz ha a holnapi nyito 6400 onnan már max 200...
Mert ma az usaba semmi nem oldodott meg,erröl a vonatrol lemaradt(ál)unk..
Én is a mai vételemet kidobtam mert féltem az usa mai szereplésétöl...(inkább ne legyen bukó,csak kiseb nyerö)
Törölt felhasználó2008. 09. 16. 22:26
...a grafikonjaimon, minden gyorsjelentési időszak előtt rányomtak mindig egy-egy újabb mélypontot, ami a beállításiam szerint mindig túladottság után indult fel...ma viszont nálam pl. az RSI 34,4-et mutat, tehát még nem érte el a kellő szintet, globálisan a történet nem változott, ezért gondolom azt, hogy még visszajön a mai szintekig..remélem mihamarabb, mert most kimaradok egy párszázas ajánlatból...és ez egy kicsit bosszant, annál is inkább, mert bele vettem 6245-nél, de el is adtam még ma...tartani kellett volna..
Ja és mégegy az nem baj,hogy többen is irták forgalom nélkül emelkedtek az amerikai indexek?Lehet ez igy tartos vagy szerinted 11200környékén megint lehervad a Dow??
felül kettö van(6600-6781,7310-7329)gondolom az elöbbire gondolsz...Azért a 6800ft-ot is nehezen tudom elképzelni...
Törölt felhasználó2008. 09. 16. 22:08
kiről beszélsz Mackó? rólam? ...
Józsi,
naná, hogy biztos...Te is látod, hogy 300Ft-ot simán ugrál le-fel...ma is kajálták rendesen a bét egyetlen valamire való részvényét, hiába közelítette meg azt a híres, hirhedt 5900-et...hát még holnap :))
bár illett volna ma a grafikonok szerint lentebb zárni..szóval nekem van némi hiány érzetem lefelé záró értéket nézve...lehet, hogy még a héten vissza néz a 6100-6200-ig?
OTP részvényesek ide!