Úgy tűnik feldarabólják a Lehman B.-t, mert egyben senki nem válalja fel. A szombati tárgyalás erdmény nélkül zárult. A mai válságtanácskozás résztvevői a kormányzat mellett: BoA, Barclays, Goldman s.
köszi szépen , sokat segitettél../ ugye hogy nem könnyű megtalálni a magyarázatot ? - a francba. És közben előírják ,felszámolják utalnak rá stb , de sehol semmi arról hogy ez mi a csoda . Végignéztem a fextrade szerződését , midenhol kerestem elöl hátul - de mindhiába . Érthetetlen. Kösz még egyszer ...
Nem kell azt számolgatni.
Ha benyomod, több képet látsz egyszerre.
Törölt felhasználó2008. 09. 13. 09:48
mivel most pauza van... Mondja már meg nekem valaki ha lesz oly szives és ráér egy picit , hogy a pip (valamifajta árlépésköz? ) micsoda , megadják , vagy nekem kell azt kiszámolni? Sehol nem találok rá magyarázatot bárhol keresem a linkek között ahol értelmesen elmagyaráznák.
ez így nem egészen.. bizonytalan az egész hóbelebanc. Lehet fel is meg le is és a legrosszabb : méla undor.
Érdekes egy chartja van a Nikkei nek. Olyan ,mintha 11 órakkor a brokiknak termelési ért. lenne 1/2 1 ig. A maradék kapus meg a takarítónő meg brahiból nyomott egy-két bid-et.
OTP részvényesek ide!