~20 éve van céges, magán OTP internetes felületünk. Hétfőn nem megy. ÁFA fizetés körül lehal. 9-10.-e körül tetülassú. Nekünk az már az életünk része, hogy péntek du intézzük az utalásokat, mert akkor általában - hogy dícséret is érje - fürge a rendszer. Tavaly 900.000Ft ment el a banki költségekre. Nem gond, hogy cserébe ilyen a szolgáltatás... Csak reklám, meg SPAM jöjjön napi rendszerességgel tőlük. Az stabil.
Csak a DÜH beszél belőlem, tudjátok. De tényleg vicc gyerekek. Milyen informatikusok vannak ott, akik nem tudják összekalapálni a rendszert? És már lassan dél.
OTP direkt bróker fizetős szolgáltatás. És nem működik fél nap, több ezer ügyfélnél...... Ahol én dolgozom, 99,99%-ban nem lehet leállás a honlapoknál......+ szolgáltatásoknál.
Én csináltam, de néha megjelenik a portfolión is hasonló csak abban van pár elírás... de valójában nem érdemes tovább cizellálni, a lényeg, hogy kb a harmadánál tartunk... a BÉT-en minden másnap kiteszik mennyit vett az OTP, abból csináltam.
Mindig technikai oka van. Nekem is azt mondták más ügyben. Nehogy emelkedéskor el lehessen adni. Volt már máskor is ilyen. Figyeljétek meg, amit az OTP lentebb lesz kb 200-al már működni fog a Direktbroker.
https://kephost.net/p/MTE5NTEwNA.png "Tölt". "Technikai probléma". Persze. Varga Mihály bejelentésre készül. TL90 felkészül! 1000MRD-os bevétel, de ez a r....dt netbank mindig összefossa magát. Még jó, hogy több ezer ügyfél fizeti.
OTP részvényesek ide!