Nem otp, de en meg ilyet nem lattam, gondoltam erdekes lehet. [url=https://kephost.net/p/MTExNjUxOQ.jpg][img]https://kephost.net/p/MTExNjUxOQ.jpg[/img][/url]
Lehet a mai bizalomvesztési hullámot az okozta, hogy az EKB megerősítette, hogy a kamatcsökkentést nem látják sürgetőnek. Az infláció visszatérésétől tartanak.Úgy tűnik követi az EU a FED politikáját. A kamatdöntéssel kapcsolatos információ a pénzügyi szektort azért érzékenyen érinti. Egyébként én úgy látom ma az Euro erősödött is a legtöbb devizával szemben. Ráadásul kiderült a német ipari termelés is a várt szint alatt van. Erre a német bankok esni is kezdtek magával rántva az Eu pénzügyi szektorát. Én nem tartom validnak azt, hogy a mai esés az új brüsszeli Magyarország elleni szankció miatt lenne.
Köszi! Vegül is igen igazad van rosszul kerdeztem:) a fejembe meg ugy volt hogy lemehet odáig? Csak leirva rosszul irtam :) de jo lenne most mar lemenne ma eladtam a tl90 longjaimag kis minuszba feltem hogy ha leöntik hamar kiütik:) de köszi megegyszer azt hiszem jol döntöttem! Nem akartam nagyobb minuszt elerni vele !
Helyes hogy itt is vagy néha egy pár gondolt erejéig !👍😀 Én csak arra utaltam ha odáig lemegy akkor ott én már csipegettem🤪 jó volna ha tudnék rá milliárdokat áldozni😉
Csak egy gondolatra tértem be..! Sanci! Ezek a rések csak kábítás, nem is figyelem! Ha utba esik betölti, de nem azért fog oda menni az árfolyam, mert ott van egy lik! :) Áldoznál rá miliárdokat ezért?
Farkasfu vegre visszatertel :) en mar azt hittem lemaradtam egy bevasarlasrol :D de szerencsere a felfele megindulas meg csak ijesztgetes volt. Igy holnap egy pakkal tobb lesz es savosan veszem :)
Nincs olyan, hogy le kell menni is valahova! Az egy számított érték és pont 2000 pont lett, mint a Varga esésnél! Ez lenne a párja, mert mindig van..:) Elötte még van több támasz, mint a mostani kék szaggatot is, ahol tartunk. Ha letöri, akkor lehet számítani a következőre és így tovább! Nyilván a cél a pingi sávja, de már fordulhat 61.8% körrnyékén is! Figyelni kell óráról órára....! Itt egy kicsit túladott, de napos idősíkon nézve, eshet nyugodtan a kövi támaszig, akár egy nap alatt is! Megjegyzem, hogy ráférne már egy kis korrekció, kell a lendülethez, mert ez csak maszatolás egy ideje! Nem kell beijedni tőle, a tartalék zsetont be lehet majd nyomni, ahol szimpi..! :) Olyan is van, hogy lemarad róla az ember..:) Van másik!!!!🤣
OTP részvényesek ide!