Lehet ugy is ahigy irod... a pici le ami 17k ala be visz nem feltetlen valosul meg de rsi miatt en szamitok egy leszurasra de ez nem feltetlen fog megvalosupni inkabbb a top es az alj a lenyeg...
Törölt felhasználó2024. 01. 21. 16:15
Holnap reggel kiderül, hogy kijön-e a medve a barlangjából, és akkor nyugodt körülmények között lehet zárni a shortokat. Igaz még nem tavaszodik.
En is hasonloan latom csak ugy hogy most előbb föl 17300-400 es onnan visza 16500 kb vagy ala es onnan fel olyan nem lehet? Ahogy te rajzoltad elöbb le 17 ig kb fel 17400 es onnan le??
Szia Dani reg jartal erre megneztem az elemzesed kószi es remelem most mar jol vagy:) es jobbulast ! Amugy en is hasonloan latom az otp nallam olyan 17300-400 ig gomdolnam hogy felmegy es utanna le 17 ala (16500-200)egy korekcioval es ismet vissza köszi az elemzest !
Gyerekkoromban a nagymamámnál pottyantós WC volt a porta végében. Ha nála aludtam és este ki kellett mennem, akkor bátorítólag hangosan fütyültem, vagy dúdoltam, mert be voltam szarva. Most ez a short kiszállóban való reménykedés és a pillanatnyi kiszállóra való apellálás a long trend ellenére erre a fütyülésre emlékezet. :D
OTP részvényesek ide!