Ez is igaz, de az is, ha most shortolod a papírt, nálad ketyeg, vagyis a javadra a forint kamattartománya. Ráadásul ma olvastam itt a hírekben, hogy a banki szegmens kiesett a mézeskosárból! Tehát meglátjuk, érzésre továbbra is short.
A nagyok a vételi oldalon vannak,és általában hosszú távra fektetnek be egy alulértékelt papírból,aminek nagyon jók a növekedési kilátásai. Akiknek megremeg a keze -10 ponttól,meg egy kis helybenjárástól,azok a kisbefektetők,akik azonnali eredményt várnak.. Aztán amikor kiszórnak mindent,és beindul a rally minden átmenet nélkül,napi 1-2%-os emelkedésnél már nem szállnak be újra..Én is így jártam a tavaszi 9.750-es papírommal,11.950-nél kiszórtam,aztán csak pislogtam 14.700-nál...
Szóljon már valaki a Morgan Stanleynek,hogy először még lemegyünk 12.... körülre,hogy a fórumosok be tudjanak vásárolni,ezt vegye még figyelembe,mielőtt kijön ilyen 18.000-es magasságokkal.. 🤣🤣🤣
Parádés jelentésre, csak totyogás van, nem jó ómen, plusz a kicsik 75%-a longban állhat várva a rakétát. SZVSZ idő kérdése csak, és elfogy a nagyok türelme.
A termék esemenyek kozott nezd milyen iranyba valtozik ha valtozatlan prompt ár mellet a short certi kotesi ara magasabb lesz a certi belso erteke novekszik... most is kb 30 ftal magadabb mint mult heten... ez havi szjnten 120 ft kb.... ha a otp arfolyama mondjuk nem mozdulna egy honapon keresztul egy ftot se de a certit mindig magasabban kotik akkor folyamatosan novekszik a belso erteke.
Céláremelés érkezett az OTP-re és a MOL-ra. A Morgan Stanley 18 500 forintról 18 800 forintra emelte az OTP-re vonatkozó célárfolyamot továbbra is felülsúlyozás ajánlás mellett. A Santander 2 900 forintról 3 200 forintra módosította a MOL célárfolyamát, változatlanul semleges ajánlás mellett.
ERSTE:" A határozatlan futamidejű (lejárat nélküli) turbo warrantoknál a tökeáttétel finanszírozásának kamatköltsége a termékparaméterek (kötési ár, korlát ár) hetenkénti módosításával épül be az árba. Éppen ezért minden hétfőn új termékparaméterekkel indul a kereskedés, amit péntek délutánonként teszünk közzé honlapunkon. A Belső érték íly módon csökken hetente a finanaszírozás költségével. A határozatlan futamidejű devizakereszt alaptermékkel rendelkező turbo warrantoknál a tőkeáttétel finanszírozásának kamatköltségén kívül ekkor kerül beépítésre a két deviza kamatkülönbözete is. " nincs ingyen ebéd, még most sem
En nem vitazni alltam le vagyis nem ez volt a cel, de aspalt hazug allitasaira kenytelen volna vissza idezni hogy is volt. A certi vitahoz meg annyit most se neznek utana h milyen iranyba modosul a ts certi bazis ara a promthoz kepest es hogy ez milyen hatsssal van a certi belso ertékére nezve....
OTP részvényesek ide!