Bocsi, azt hittem szolasszabadsag van. Nagyon jo papir az oti, csak ne zarjatok ki😀 Komolyan Attol amiert szemelyeskedtek es tobben vagytok, nem biztos hogy igazatok van
Ez to csak szeretnetek bele magyarazni. Meg semmi haboru nem volt, az oti mar zakozott. Az otp, mint vezeto magyar bank, olyan eros lesz , a milyen az orszag . Szerinted Magyarorszag eros lesz 2023 ban? En nem ezt hallom, befagyo ingatlanpiac es hitelezes, 20 % infla, rekord hiany, munkanelkuliseg, leminosites. Ezek nem egy eros orszag jellemzoi. De a ti penzetek, irany a 20 k
Otp vezére tavaly mondta lesz az még 15 K is.. Azóta kussol, piheni ki a Szilvesztert..:_) Tavaly ami igazán megrázta az árfolyamot az a háborús mizéria..hónapokig azon sírt mindneki mennyi pénzt veszít az OTP az orosz ukrán kitettségével. Most azt kb a piac egy az egyben le is irta..kutyát nem érdekli. Ami viszont igy megmaradt pozitiv lehetőségnek.. Lásd orosz jegybank döntse pl. Ha véletlen békét kötnének meg menne arally. Bankadók lerágott csont..Eus pénzekkel bohockodtak x honapig .. eldőlt cvalamennyi biztos lesz de nem mind. ..az OTP számai szerintem jók lesznek . az otp tavaly .sőta BÉt nemigazán követte mindig a nemzetközi hangulatot.. Mondjam még hogy akit érdekel a Bét egy kicsit is az is max OTPben bizik, más nincs gyakorlatilag..stb
Tarts ki a saját elképzelésed mellett. Én is be szoktam írogatni hogy 10 alatt ajándék és most tegnap vettem is 9900-on szépen a remegők dobják el csak 10 alatt, bőven alul van súlyozva ott a papír. Kell shortos vélemény is, én azért is járok ide, hogy nézzem a fórumok hangulatát, mert ez az egész tőzsde tiszta hanguletvezérelte dolog amúgy. Ha látod hogy mindenki lefelé várja venni kell.
Nem tudom miota figueled a papirt? Nem tudom, honnan jonnek nektek, hogy tele van shortolva? Az oti tele van longgal es sokkal feljebbrol. Mindenki bizik a csodaban 1 eve mar, az elemzok es ti is probaljatok felbeszelni. De Sajnos nincs esely ra. Magyarorszag romokban, az oti vezere kussol, megy a mutyizas. Komoly befektetok meg se piszkaljak a papirt, az oti keze el van engedve. Ha kint elindul az ese az otp megy 6k ra. 180 fokos valtozasnak kellene bekovetkezni, hogy vissza alljon a bizalom. Attol nem fog menni, mert a haziasszonyok veszik, mert az erste Azt mondta. Az erste kb annyit tud mint te meg en. Nezd meg tavaly mit mondtak az elemzok es mi lett belole
engem szarrá minuszoltak 2 hete a 10k lélektani dumám miatt- erre az erste elemzői ugyanugy lehozták.. én tartom amit írtam. azt persze lehet baromi nagy pofáraesés természetesen de a pakkjaim sávosak, van mozgásterem ha szorul a kapca. Semmi nincs még itt eldöntve 10550 körül lehetne az a szint ami után lehet bizni az emelkedésben. aki meg parázott itt egy kiszálló szint 10300-350
Legyen igy. De most nem latok ilyet. Inkabb lefele varom es nem is kicsivel 10k ala. Nincs semmi alapja most az emelkedesnek. Lehet Mindjart vissza is adjak
OTP részvényesek ide!