Igen. Amikor beszakad vagy kilő, akkor rendszerint lelép. Én szinte soha nem certizek, de már én is belefutottam ilyenbe. Más kollégák mesélték, hogy volt olyan, hogy kritikus pillanatokban órákra nem volt.
ha még érdekelt vagy Teslában,erre a hírre ma emelkedni fog,jó sokat! " Twitter (TWTR) – Twitter tumbled 14.6% in premarket trading after Elon Musk tweeted that his deal to buy the company was “temporarily” on hold, as he awaits details on the number of fake and spam accounts on the platform. "
Pedig van, ez benne az egyik veszély. Volt már olyan, hogy akár 1-2 órára is lelépett az árjegyző. Nem mondom, hogy gyakori, de már velem is megesett, hogy nap elején 20 percig nem volt.
Azért ne lepődj meg, ha hirtelen nagy árfolyamváltozásnál az Erste eldugja a certiket egy időre (az apróbetűs részek alapján nem is kötelesen folyton árjegyzőt biztosítani). De remélem eléred majd a TL50-ben a 100 százalékot is jövő hétre.
de amikor fentvan akkora magasabb realt kell, és amikor esik akkor az alacsonyabbat nem szabad, vagy pedig le kell szavazni :D más: youtube-on már terjed a recesszió "L" alakú tervképe a tőzsdére nézve :D kíváncsi leszek mikor veszik át egyre több fórumon majd ezt... az "L" alak az a: jön majd még eladási hullám, és utána kisimul oldalra és dagonya egy ideig...
OTP részvényesek ide!