El tud oldalazgatni a mai nap ezen a szinten és holnap nyitóban megcsinálja a réstöltést egy leszúrással. Én erre számítok, de pozit már csak szerdán veszek fel.
a 8-10 ezres sáv várható 2022 06.30 ig a hetes boli aljáig felszúrt 12600 de a teteje még el sem indult lefelé 2020 márc. ban is innen még 6-8 dagonya jön itt ha visszaesik a volatilitás
Hess innen!Nem vonzunk be 4 számjegyű árfolyamot. Lassan csökkenni fog a volatilitás, és kialakít egy20-25 %-os sávot,ami bázis építésnek teljesen jó lenne.Szerintem sokan várják már azt,hogy 11000 alatt újra vissza szálljanak. Persze,ha valami rendkívüli esemény(negatív) történik,minden borul,és amit írtam kuka.
A mai naptól kezdve legfeljebb 25 ezer forintért lehet tankolni a Shell magyarországi, kisnyomású kútoszlopokkal felszerelt töltőállomásain, közölte a vállalat a Telex megkeresésére.
Egyetértek veled. Én max holnap zárásig tartom a shortot, legkésőbb akkor zárom. Addig viszont én alapvetően lefelé várom, mert a háború folytatódik. A DAX rendesen besül a tegnapi +8% emelkedésével... OTP meg holnap szerintem már 11K alatt lesz.
OTP részvényesek ide!