Emelkedés nagyon könnyen jöhet a következő napokban, de akár ma is, ha a két külügyminiszter megállapodik. Tudom, ez messze nem biztos, de egy ilyen esemény több ezer pontot lökhetne azonnal az OTP-n felfelé.
Igen, 12k erős ellenállás, megy az adok-kapok, nincs még irány. Ezért utálom a gap-eket, mert utána pozit felvenni kis rizikóval nagyon nehéz, sokszor már nincs is lehetőség az adott napon. Igazából azt se értem, mire ez a nagy örömködés, mert tegnaphoz képest semmi sem lett jobb, csak jól szétcsapták a chartot.
Szerintem benne van a levegőben, hogy az oroszok hamarosan összeroppannak és vége a háborúnak, de én nem érzem ezt olyan biztosnak. Ha Putyin nagyon ki akar tartani, rosszabbodhat a helyzet és akár hónapokig eltarthat a dolog.
ezen akadt meg az én szemem is de tegnap elbizonytalanodtam :D meglehet a 13K is talán, ám szerintem fogunk látni emelkedő RSI trendet csökkenő árfolyam mellett....aminél majd idő kell mire az árfolyam is megfordul az RSI irányába... én ezt várom. és a hosszú távú gazdasági hatás miatt meg is lehet 1 éves távon, szerintem. hetesen 2015 óta negatív divergencia csatornában az RSI :) kellett 7 év mire követte az árfolyam (lefelé)... az emberek a longot szeretik ez tény. meg lennék lepve ha nem látnánk legalább 1-2 év hetes pozitív divergens RSI-t csökkenő árfolyamok mellett mire irányba áll (ha már esésben 7 év kellett, azért emelkedésben is kellhet legalább 1-2)... ami nyilván 9-10K alatti árat vetíthet előre... de igazából itt tök különböznek az időtávok és a tétek ezek alatt :) ha a háború végére túlhúzzák felfelé (ami sanszos lesz, túlzásokat szeretjük a tőzsdéken az utóbbi években) akkor lehet hogy az az alj amit én várok 1 éves távon az nem is 10 alatt lesz... ha mondjuk 15 vagy esetleg 20K-ra küldik a háború végével, és utána kezdik árazni a gazdasági következményeket, akkor szerintem ne várjunk 5Ks OTP-t :D mert ilyen kommentet is láttam itt :P lol
Hasonló a tervem, de nap végéig nem hiszem, hogy lemegy odáig. Igyekszem addig tartani, ha nem jön valami eszméletlen vételi erő mégis. Most úgy néz ki, hogy a legrosszabb esetben kis nyerőnk lesz.
Idén bármikor! Amikor a "piac" úgy gonolja. Nem tűnik fel h nincs eladói nyomás???? Usás Tech. papírjaim +12%ot mentek tegnap, de nem találom a miértjét számomra fura... Azért nem gondolod, hogy csak a Csányi úron múlik hogy emelkedünk vagy esünk. Ki venne ilyenkor forint alapú részvényt amikor a forint még a sz*rnál is kevesebbet ér, mégis úgy emelkedünk mint a kintiek (azért ha komolyabb esés enne azt nem tudná a Csányi se megtartani ezt remélem azért mindenki tudja...) Plusz a mostani tőzsdei hangulatba sokan mintha elugrottak volna a reális talajról... Én irreálisnak tartom a mostani árfolyamot a világban történt-történő események és azok várható jövőbeli hatásai mellett.. Majd kiderül mi lesz! Azért óvatosan a nagy vételekkel...
OTP részvényesek ide!