ezek szerint a 10190-en mint első ellenállás a mai napra erősnek bizonyult. zsuzsa37
ma, 10:31
Előzmény:
zsuzsa37
fogalmazhattam volna úgyis,hogy első ellenállás 10190,mert az csak később derül ki,hogy mennyire gyenge vagy erős.
én tökre megértelek. egyszerűen hetek óta olvasni híreket valamire, meg annak egy "B" oldali változatára is... és akkor képtelenség megítélni hogy hír alapján vajon merre mehetnek a cuccok. pl itt alant írta valaki hogy mikulásrally.... na én ezt agyonütöm egy "jön a december vége, moratórium vége" kártyával ami fájni fog a bankokkal. most akkor döntse el az ember hogy vajon melyik lesz "erősebb" kártya az év végén. mert tökre mindkettőre van esély :o
Számításim szerint max őszi születik iskola utána csak januárban. Már ez elég lesz ahhoz- az otthon maradó szülők miatt- hogy bepirosítsa a portfoliókat...
Ez jelzi a medve kifáradását? Napos, hetes nálam zöld karika Béla stílusban. (Igyekszem a rajzokkal, de telefonon egyelőre csak így megy.) Amúgy ezeket komolyan kérdezem. Nekem ezeket senki nem tanította. Magamtól próbálkozom. http://kepkezelo.com/viewer.php?file=p4oh2hxy3ax2tewu4ebj.jpg
Sztem túl fog érni rajta. Nem vagyok profi, csak már ültem 4 évig MOL-ban 0Ft haszonnal Zöldbélához hasonlóan, így van türelmem... Beszállás előtt még megvárnám a hazai pandémia válság mélypontját (ami már csak pár hét sztem) és egy kisebb S&P500 korrekciót egyéb indexek figyelése mellett. Meg természetesen figyelem a fórumot és igyekszem tanulni a nálam műveltebbektől. Véleményem szerint a Mikulás rali eléri az OTP-t is és abból nem szabad kimaradni... van bő 3 hónapunk és abból 1 tuti nyerő lehet, csak nem tudjuk melyik, ez benne a szép.
OTP részvényesek ide!