jah, erről már írtak, ez valószínűbb lehet. de nyilván ez is találgatás csak :) feltennék egy kérdést: mennyibe viszi előre a kereskedési sikeredet ha utólag megfejted miért adták be a befektetők pénteken a papírokat? :) szerintem semmiben. hóvégére szépen kellett kinézzenek a papírok amúgyis. talán hírre adták be, talán technikai szinteket értek papírok... min változtat ha megfejted? :) csak próbálom megfejteni miért rugózol az ok okozaton utólag.
jól látod,kiemelted a lényeget. A mostani nagy esésnél az amerikai piacok mélypontja márciusban ott volt pont ahol 4 évvel ezelőtt megválasztották elnöknek Donaldot.Arról a szintről pattantak vissza.Véletlen?Nem!
a lényeg a 2. bekezdésben van, szvsz, a többi igazából lényegtelen tehát: "threatened his chances of re-election in November" - ekkora idiótát csak ritkán lehet a Föld hátán találni, kész bedönteni a törékeny világgazdaságot személyes indíttatásból
izgalmas hét jöhet. eldőlhet hogy továbbküldik-e fel, vagy megy a "W" formációér le. USA nem festett jól pénteken, főleg nap végén... jön az a "wave #2" (újabb mélypont) előbb utóbb, én továbbra is tartom ezt. és azt is tartom hogy bármilyen ellenszer csak átmeneti felhúzást fog eredményezni. semmilyen ellenszer nem teszi semmissé a gazdaságok leállását, ami eddig történt.
"Így ez a mélypont már magasabb az elsőnél, maga a trend emelkedő már!" ??? Nem tudom melyik mélypontot látod magasabbnak.Még nincs emelkedő trend (legalábbis szerintem) https://invst.ly/qnw1y
amerikai határidőktől függ , elsősorban, szerintem! 3-4 óra és kiderül,elindul a kereskedés Másodsorban meg a vevőktől,hogy mennyi zseton maradt a bűvös tarsolyban,ami oly hirtelen megtelt a múlt hét második felében.A pénteken megjelenő gyors jelentés már nem fog meglepetést okozni egyik irányba sem,a piac beárazta. Az én számításaim szerint ha 8500 alatt zár,(ha lemegy addig a héten)új minimumra megy.
OTP részvényesek ide!