Sztem nem erőltetem a shortot, sok már sztem úgysincs hátra az esésből.. Napon túlra meg nem merek certit átvinni, mert másnap meg benyit ellenkező irányban 1000 ponttal.. Napon belül meg baxhatod, benyit réssel, aztán eltötymög egész nap, beleshortolsz, csányi meg feltépi 500 ponttal.. :)
ha valóba olyan virulens lenne, akkor már millióknak kellett volna megbetegedni...lassan 3 hónapja tart a járvány és van 100k beteg...bizakodok a jobb lefolyásban....
Törölt felhasználó2020. 03. 09. 18:15
16:35-ös cikk, német virológus szerint a meleg nem fogja lefékezni és a lakosság 60-70 %-a meg fog fertőződni. Nagyszerű. A betegek számáról meg annyit, hogy kolléganőm unokatesójának elég kemény tüdőgyulladása van éppen és a lánya Velencében járt nemrég, otthoni karanténban van, de nem vettek tőle mintát, így ő nem szerepel a statisztikában, pedig jó eséllyel a vírustól beteg.
Törölt felhasználó2020. 03. 09. 18:08
Jut eszembe esésről és shortról, az egyik legnagyobb short buktám (2017 vagy 2018 franc se emlékszik már rá) akkor volt, amikor az otp hirtelen elkezdte venni magát. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy most megfogja majd az esést, csak annyi, hogy amíg itt kolbászol időnként, addig a short is veszélyes.
Ki más lett volna? :) Tuti, hogy hamarosan olvasni fogjuk, hogy ma is vette magát az OTP. Csak négy óra után elfogyott a szusz, aztán meg jöttek az usákok. . Továbbra is szerdán lesz alj az FRSI-ben. Holnap elkezdek long beszállót keresgélni.
Ma nem a certi miatt bukott. Simán megforgatták és kirázták. Ez bármelyik termék esetén megtörténik, legyen szó részvényről, határidősről, TDT-ről, certiről.
OTP részvényesek ide!