Ezzel csak az a baj, hogy hiánycikk lett......már itthon is....én 1,5 hónapja próbálok venni gyógyszertárakban és nem kapok....Kínából meg nem akartam rendelni :)
Nincs sok időm nézni mi történik, de ha ilyet látok, hogy bezárják az egri uszodát, a forint 339, akkor kétlem, hogy más hír nélkül fordulnánk a mai nap.
Arról az oldalról: 🙂 "Napjainkban óriási üzlet az influenza illetve minden betegség. Nem lehet csak úgy egyszerűen elpatkolni. Előbb tessék csak kifizetni a gyógyszergyáraknak súlyos 10 vagy inkább százezreket (Ft), azt nem lehet, hogy valaki egyszerűen fizetés nélkül távozzon az élők sorából. Mégis mit képzel az ilyen. Hol marad akkor az extraprofit? Meg a dőzsölés."
Ma longban vagyok érdekelt ... vigyék csak :) 14 530 napi max, 330 forintos napi sáv. Lassan fölfele is meg kellene állni. Mára legalábbis ... Persze tegnap is vártam, hogy megáll a napi sáv 300 környékén és 520 lett belőle. Ez meg ilyen "indikátor".
MINDÉG AZZAL SZÁJMASZKKAL JÖSSZ VAN MINDEN CSALÁDBA,NÁLUNK VAGY 20DB. MÉG SE VESZI FEL SENKI!!,MÉG,HA UTÁNNNA DOBNÁK SE(nem kell ezt generálni) Pereventiv jelleg nem ebbe érvényesül!! -másik meg levegőbe kellene keresni KIMUTATNI!! Ez lenne mindenki érdeke!!! -nem is a szájmaszk a valódi segítség.. Lásd öntvényesztereg. ott is alig vártuk tuleessünk Balesetvédelmi bejáráson.. na meg a védősisak úe. a műsor..::))) -Útaztam ma is senkin,de senkin nem láttam Pesten..::))) (mondom nem egy háztartásban LÉTEZIK,SZÁJMASZK)
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=424Screenshot_2020_02_26_.png Sziasztok! Most, ezen a szinten sok minden eldől. Csúnya célárral, vagy sávozunk 14-15,7k között tovább. Vételen gondolkodom , most szűk stoppal lehetne kiugrani a kés alól, ha nem jön be. Magánvélemény: szerintem túlzott hiszti van.
OTP részvényesek ide!