Szerintem a záróval csak visszatesztelte az órás fej-váll talpvonalát, tehát továbbra is él a dolog kb. 12250-es célárral ami akár a napos inverz fej-váll jobb vállának is elég lehet. Aztán ettől a12250-től (esetleg 12050-től) egy új felhúzás a jelentésig?
DAX-ban az 1,2,3 TOP nem lett reaktiválva, ez nem medve, hanem konstruktív bika konstrukció:) ami tovább építhető, az EKB nem törte le a piacokat, csak sell the news történt szvsz. Szóval tovább emelkedhetünk.
Igen, ez a fel lehet akár ZZ is és akkor kész lehet, de lehet egy impulzív és akkor megy tovább. Én utóbbi mellett vagyok, de az előbbit is figyelem. Ma eldől több dolog, ha nem is végleg!
Bocs! A ghost feed. Ki kellene tapasztalni, lehet megéri. Még nem tudom mikor, mi, miért és mennyit változtat az alakján. Nem lehet nagy valami, csak rá kell jönni.
Méghogy teló! :) Én konkrétan le vagyok tiltva a gépről. Nejem szerint Petrochelli hozzám képest Flash a Villám. Őszre pedig fürdőszoba kell! Még az aljazat beton sincs kész ... :( . Pedig lenne mit megbeszélni. . Pld mi okozta azt a gyors lejövetelt, és a majd hasonló ideig tartó feljövetelt. Nem fundás okok miatt, de történt tőkekivonás egy kis rásegítéssel. Megismétlődhet? https://tvc-invdn-com.akamaized.net/data/tvc_3445e66e0e01b18e1ff44b19b7220ecb.png És ha már ez a rajz van terítéken. Inverz fej-vállal mi a helyzet? Az napos boli alj lenne. . Vagy itt van a feljövetel belső szerkezete. Szép nyalánkság elliottilag. Mármint elméletileg. https://tvc-invdn-com.akamaized.net/data/tvc_dfc3f64ed5d42e96982cc8ee7a417091.png Gondolom akad közöttünk olyan olvasó aki tudja mi a különbség a matematika elmélet és gyakorlat között. Valami hasonló a helyzet Elliott hullám-elméletével is. Van annak elméleti és gyakorlati része. És ugye ha nem tisztázottak az elméletek ...
Hasonlóan vélem (bár így hosszabb). Ez a ghost feed látványos dolog, megéri az időt? Szerintem sem felkötés volt, hanem realizálás vagy ha úgy tetszik a/4/C. Izgi a helyzet, több folytatása is lehet, nem túl nagy valószínűség-különbséggel. Grafikonharcoshát hasonlóan még short poziban, amiből nagy valószínűséggel zárás lesz ma de meglátjuk az első két-négy órát. Telefonról nem lesz olyan kényelmes..
"Viszont felkötötték, ami erős longos jel." . Tuti? Nem lehet, hogy azt a záró előtti, záróbeli felhúzást csak a napi shortzárók okozzák? . Du háromkor kezdték komolyabban adni az OTP-t, addig csak tartották mindkét irányban, majd 480-500 között kereskedtek vele. Vannak itt eladók akik realizálnak. Nagy kérdés, hogy mikor jelennek meg a vevők. . MM barátaink tuti gyúrnak a gyj-re. Csak hát az ugye még odébb van időben. Túl hamar nem lehet felkergetni az árat. Nagyon leengedni sem szabad, mert akkor megint beindul egy stop eladási hullám. . Azt ugye figyeled, hogy a 400-ból már 370 megvan. :)
OTP részvényesek ide!