helyes fiúk csak szépen sorjában... ha mindenki eladta, akkor tényleg emelkedni fog... nálunk nagy kifizetések vannak, de még senki sem kapta meg az Otp-sek közül... Sanyi bá ráült mindenre, ezt a harcot a shortos külföldi kapitalistákkal péntekig dűlőre viszi, nincs mese ! :D
Erről szól a tőzsde többek között....még ha van jó elképzelésed is megpróbálnak elvinni más irányba.... Fő hogy legyen stratégia és ha akció van akkor lépni határozottan...ha elmegy a vonat jön a következő....de ha beleugrassz olyan poziba amelyet józan fejjel nem akartál az önbizalom romboló lehet..esetleg pénztárcaromboló is...
Dicséretre tőlem ne számíts! :) Sajnos nem az a típus vagyok ... A CHART. Az fog megdicsérni ha bejön az elképzelésed. Illetve megveregetheted a válladat, fejsimit adhatsz magadnak. :) . Egyébként mindannyian csak próbáljuk eltalálni a várható mozgást különféle időtávokon. Aztán vagy bejön, vagy nem ... Az megint más kérdés, hogyan trédeljük le ezeket a várakozásokat. . Itt van a mostani szitu. Lent kellene lennünk 130 környékén, helyette annyi vevőnk van mint a tenger 180-on. Tipródok, hogy az oda elhelyezett long vételemet húzzam-e feljebb, vagy várjak még? Kellene abban a qúva RSI-ben (m5) még egy leszúrás.
Értem, amit mondasz, kezdeni vele ilyen értelemben tudok valamit. Az viszont, hogy ezt a későbbiekben tudom-e alkalmazni, az egy másik kérdés. Igyekszem megjegyezni amiket írsz, rajzolsz, és azokból építkezni. (Időnként meg is írom az elképzelésem, amit majd kijavít itt a közösség) Egyiket sem okoskodásnak szánom, egyszerűen próbálkozom, hátha egyszer jó lesz az elképzelésem, és megdicsérsz :))))
Gondolom azzal nem tudsz mit kezdeni, hogy gyakran a második,
általában nem is a legalacsonyabb aljig húzom meg időnként a csúcsról a
hullámvektorokat. Ez azért van mert igyekszem kitalálni a
piaci szereplők elképzelését. Gyakorta jól látszik, hogy mikor fejezik
be az eladást és ez nem biztos, hogy az első alj. Az olyan pánikszerű
esés csak. Példák: https://invst.ly/8sab2
"Elnézést, nem "kell", hanem "érdemes". "máshogyan érdemes húzni ..." . Szofisztikált a különbség, de a tőzsdén nincs "kötelező". Néhány esetet kivéve ....
Végig vesszük az összes flat-et. Most a lapos következik. Kb délben fejeződik be és indul az újabb felkör először 480-ig. Gondolom én .... https://invst.ly/8s8wj
OTP részvényesek ide!