Es ez nem is fog valtozni addig, amig a tarsadalomban az a "normalis", hogy ferj/feleseg es a ket-ket szulo, szoval osszesen hatan, megprobalnak (!) osszekuporgatni egy 20 eves lakashitelhez valo onreszt.
Amig a honap vegen ures a huto, halomban all a befizetetlen csekk, es szamolja az ember a napokat a kovetkezo fizetesig (ertsd: "mar csak ket het..."), szoval, addig nincs remeny.
A penzugyi kulturanak a kialakulasa onnan indul, hogy azok az emberek, akiknek (ilyen-olyan okbol) elkolthetetlen mennyisegu penz van a szamlajukon (ti. a honap vegen szufficitesek), azokban felmerul a kerdes, hogy "Megis mit lehet(ne) ezzel a penzzel csinalni?". De ez a kerdes hany magyar embernel merul fel?
A megoldas persze az volna, hogy "nem koltunk tobbet, mint ami van", csakhogy nincs igazan komoly kiadas sem, amibol le lehetne faragni, kozben pedig az ora ketyeg, a halantek oszul, es az ember 60 evesen azon kapja magat, hogy nem csinalt egesz eleteben semmit, csak "eppen a viz felszinen maradt".
Ennel azert szebb jovokepet gondoltak maguknak az emberek a renszervaltaskor.
-o-
MOL nagyon katonasan tartja magat, de en meg innen is 3-400Ft-nyi esest gondolok. Csakhat az olaj, az meg kozben merre megy? link
egyelőre nincs... Ricsiben volt egy téves pozi, amit felszámoltam, majd jövő héten újra ráhangolódok Otira, jók ezek a 40-50 pontos nettó nyerők benne... nem is értem miért lazultam el
"Az akciót a "Nem adom a házamat" mozgalom rendezte"
pár idióta megint összegyűlt:
1. amíg terhelt a kégli, addig bizony lófasz az övé, de a kégli biztosan nem...
2. "seviza" is egy termék és nem "hibás" mégha "nincs is fék" benne
3. eszméletlen mennyi primkó, pénzügyi analfabéta van még mindig...
:D:D:D
Eros korrekcios napnak tunik ez odakint...DAX nem fog bezuhanni..,
viszont mivel Oti-ra nem nagyon volt vevo az utobbi napokban, igy valoszinuleg a (ha van) nagyelado is kivarhatott...Ha sok reszvenytol akarnek szabadulni akkor most tennem...
Azért ha viiszatekintünk 2008. elejére és megnézzük a fejlett piaci indexek és a BUX elmozdulását, ez a felül teljesítés ilyen hosszú időtávon azért nem állja meg a helyét.
OTP részvényesek ide!