Ezt vagy leglábbis hasonló technikát nap mint nap láthatuk a béten. Nincs két hete, hogy kifakadtam: Na tudják kivel szórakozzanak!
Hétfő óta rendszeresek voltak a tartó és a tuszkolós pakkok hol alul hol felül. Most rohanjak a bíróságra? "Idesanyám szívatnak?" Hát nem kell nekik hinni! Az eredeti célt kell kihámozni.
15:25 Ezzel a trükkel csalhattak a magyar brókerek
Vesszek meg ha értem. Miért csalás az amit elkövettek? Ügyesek voltak, kijátszottak egy rendszert. A tőzsde erről szól. És nem csak a tőzsde. Az egész élet ilyen. Kezdve az egysejtűektől a csúcsragadozókig. Hogyan tudom átverni a másikat? Én meg hogyan tudom kivédeni az átverést és verem át az átverőket.
Ilyen elven szerintem a szovtverek használata a kereskedésben is csalás. Csak azok "buták".
A férc, a kókler munka és azért pénzt kérni. No az csalás. De egy tényleges munkáért elkért irreálisan magas ár miért csalás. A hülye vevő miért veszi meg drágán? Semmit sem kötelező megvenni.
Nem értem én ezt a világot. A Mercedes kiviszi a hasznát. MI ezzel a probléma? Munkahelyeket teremt, megélhetést biztosít. Adózik. Annyit, amennyi elő van neki írva. A hasznával miért is nem csinálhat azt amit akar? Egyesek szerint ez felháborító. Én meg nem értem. Ehh... Hülye világ.
Itt nem erről volt szó, hanem a presztízsről és kibicségről! Egyenesen harsogta az esést, ami az ő dolga, de az a lány csak rajzolt, rajzolt és nem tudta merre van! Mindenkitől kérdezgette, hogy te short?.. te short? Ha egy csöpp szánalom lett volna benne vagy humánum, akkor csöppent a tudásából annyit, hogy mondjuk azt mondja, és csak ennyit! KICSIT KÉSŐBB!!!
Nem kene ezt mikmakk, a kedvedert elmondom, hogy miert nem.
Azert nem, mert nagy valoszinuseggel az tortenik, hogy valaki, aki bajban van, segitseget ker tole, mondjuk e-mailen. Mert mondjuk mar -50% bukoban van valami tokeatteteles termekben, vagy kifut neki a hatarido, akarmi miatt. Es ekkor o erre szivessegbol mond "valamit", legjobb tudasa szerint. A talalati arany az alacsony, ezt MINDENKI tudja, mert a tozsde marcsak ilyen, de talan magasabb a kerdezojenel. Raadasul valaki, aki csak egy percig nez ra OTP napos chartra, maskent latja, mint valaki mas, aki 8 oran at nezi minden aldott nap kulonbozo timeframeken, realtime.
Szoval, a rosszindulatot, azt nem kene. Azon nem fogunk penzt keresni.
OTP részvényesek ide!