na de abból eléggé fals chart jöhetett ki, mert ok ingyenes és real volt, na de piaci mid árat mutatott, ami szerintem korántsem tökéletes, főleg day tradehez.
Törölt felhasználó2015. 07. 02. 16:05
Sziasztok!
Bocsi, hogy ebbe a topikba írok, lenne valaki aki TA alapon megnézne nekem egy részvényt? Danieli & C. Officine Meccaniche S.p.A. (DAN.MI)
igen, ezt a fapados módszert ismertem én is.
nincs real összeköttetés és mindennap kell csiholni.
Investingnél meg bárhonnan bármikor el lehetett érni az információkat, ezért tértem át én is erre az Amibrokiról.
Biztos nagyon sok igazság van abban, amit leírtál. Azért keresek mégis összefüggéseket, mert az OTP nagyon sokszor pontosan követi a DAX és a HUF minden rezdülését. Persze láttam már nem egyszer olyant is, amikor mindkettővel homlokegyenest szembement.
Elliott nekem egyelőre nem tűnik túl egyszerűnek, illetve sokkal több időt kellene vele foglalkozni, ami jelenleg korlátozott. De Cimballi könyvét már beszereztem.
amúgy én tényleg nem értem, miért nem fér bele pár ezres havonta a real-re, főleg ha valaki DT-zni akar...
ha már ennyit nem tud kigazdálkodni, régen rossz...
nos mivel egy szereplős a piaca, lsd tegnap csányi és otp akció ebből következik , hogy tartó nyomás nincs a papíron egyik irányban se
nyélbeütik a bótot és kiürül a könyv
OTP részvényesek ide!