Hát, akkor ez eddig csak szerencse játék. Ennyi pénzed van? Gratula.
De, be is fejezném a lelki szószt- te meg a kereskedést, egy kicsit- és azzal zárnám, hogy felejtsd el a bef. hitelt, és alkalmazd a stoppokat. És csak kis árfolyam elmozdulást játsszál meg, hadd épüljön az önbizalmad.
Mert most ezt alkalmazod: link
Az velem is előfordult nem egyszer, hogy ha veszteséggel szálltam ki, akkor néhány nap, 1-2 hét elteltével nyereségbe fordult (feladtam a jó elképzelésem).
Most csak egész rövid időre, 1-2 napra szándékoztam longba lépni elsősorban az MSCI index átsúlyozás miatt. De már akkor ki kellett volna lépnem, amikor letörte a 4700-as, de legkésőbb a 4650-et. Sajnos a brókerem azt tanácsolta, hogy tartsam, jó lesz ez még. Annak ellenére nem léptem ki, hogy biztosan éreztem, hogy nem lesz igaza. Úgy hogy én magam nem értem, hogy mit "miért nem" csinálok.
Pedig ilyen egyszerű, csak itt a fórumon firkáljátok túl. Olvass Kostolany könyveket. :) Nem kell 5600 miatt pislogni. Kell keresni az impulzust, ami le vagy fel viheti hosszú távon.
Figyu, nekem van egy kockás füzetem, ahol megtervezem a stratégiát , a be - és kiszállókat.:))) Valami terv kell. Ha így alakul a piac, akkor ezt lépem, ha úgy alakul akkor meg azt.
Az elemzések vagy bejönnek, vagy nem. Ami tuti. Az a saját eddigi eredményed. Az konkrét. Ahogy mindenki másnak.
Pl. Ha én blue-ból nagy veszteség realizálásával szálltam ki - mindig megtréfált azzal, hogy rövidesen visszakorrigált -és vertem a fejem a falba, h miért adtam el.
Nem bízol abban, hogy 147 ft-ot visszakorrigál?
De, nem akarlak befolyásolni- csak nem értem igazán, mit miért csinálsz.Bocs. Ha tévedek. Tudod, más farkával könnyen verjük a csalánt...:)
"Nagy leszúrás, nagy forgalom, nagy felpatt"
Ha ez ilyen egyszerű lenne... inkább szinteket nézek.
" Ez akár ma is lehet, ha!..........hahahaha"
Bármi lehet,az is,hogy nap végén 5600-on zárunk és pislogunk.
Érdekesen mozog minden blue az osztalék rally alatt,ezt használták ki most a szívatásra!Negatív rally volt mindenhol,a molly kicsit javított magán!Ezt azért se dobom bukóban,oszti+felpattanás.De ennyi!
Volt elképzelésem, de hiába láttam, hogy nem jön be, nem léptem ki belőle.
Éppen ezen filózok, hogy holnap megkaphatnám az osztit, de ha holnap még jobban beejtik (pl. 200-300 ponttal), akkor sokkal többet veszítek, mintha ma szállok ki egy kicsit fentebbi szinten oszti előtt.
OTP részvényesek ide!