Nekem sem tűnik úgy, hogy ma akarnák beejteni, de belevenni itt már nagyon extrém sport. Mondjuk az én specialitásom az összeszorított farpofával való pozitartás túl korai elengedéssel, ezért rám senki ne hallgasson, ha kedves az élete.
Jó reggelt!
amai napi szintek a következők:
PP:5961
S1:5877
R1:6092
S2:5746
R2:6176
Azért azt látni kell, hogy extrém esetekben, mint tegnap is, hiába második ellenállás, még túl ment rajta vagy 150Ft-ot. Én eladtam tegnap a céláramnál, most új beszállót keresek. Mindenkinek jó kereskedést kívánok!
Vannak spekik, akik az esést veszik meg, és megint mások az emelkedésekben nyitják a shortokat. Ez egy ilyen sport...
Remélem, sok embert sikerül longra buzdítanod... :-P
Azé' arra kivi lennék, hogy az utóbbi időben mennyi a tudatos friss long-pozi, és mennyi a korábban beragadt felfelé-imádkozó "hajráoti"-hívő...
A 'Hanging Man' nem kapott megerősítést anno...
De mitbánom én... Nem akarok senkit sem meggyőzni, hiszen tulajdonképpen egymás pénzét vesszük el... :-DDD
Duplacsucs benne van, de sztem a keson ebredok meg az eset varok most fognak meg pappert venni az osztalek miatt mivel olcsobban nem birtak visszevenni az eladott pakkokat es talan mehetunk fel meg 1 picit.
Szvsz.
sose bánd, a lényeg a tőke védelme!!!
lesz még alkalom föl is le is, ha apránként gyűlik a pénz ,még talán nagyobb is a becsülete...
hektikus nehezen kereskedhető indexek vannak , bármikor bármi jöhet, lásd dax mai alakítása....
ahogy a bölcs német mondja:
...man muss immer vorsichtig sein :) :) :)
der Teufel schläft nicht
OTP részvényesek ide!