Eddig higított, de nem biztos, hogy övék a robot. Már tegnap is támasztották vele az eladói oldalt, azért nem is mentünk nagyon semerre. Viszont a közzétételekben még nem jelezték, hogy ők tegnap csináltak is volna valamit (vagy más).
Egyelőre nem ez látszik. Rázavartak egy robotot az eladói oldalra, az szórja ezeket a 774-es pakkokat. Már tegnap kiszúrtam 5100 felett, ma is onnét indult, de lejöttek vele 5085 körülre. Most ugyanaz a kiszorítósdi indult, ami felfelé jövet is volt, ahogy fogynak a vevők, tolják egyre lejjebb a robotot is. 80-as RSI felett egyébként sem oldalazna sokáig.
Szerintem nem az a lenyeg hogy miert megy fel.
.Az a lenyeg hogy megy legalabb is a grafikon ezt mutatja. A hireket melle lehet tenni mint az emelkedesnek mint az esesnek.
Ezert nem erdemes hirek es elemzesek utan menni. Utolag mindenki okos lesz.
Ha annyira jó lenne ez a részvény, akkor hogyhogy nem veszi egyetlen egy bennfentes sem?
A régebbi időkben emelkedés előtti időkben tele voltak a hírek bennfentes vásárlásokkal, most nemhogy vennék, az összes otp vezető eladta minden részvényét, sőt maga az otp sem veszi a saját részvényeit.
nem jól írtam, szóval ha a forint erősödik a dollárral szemben akkor a forintos nominális érték csökken mert az rv dollárban kifejezett értéke nem változik
Itt nincs olyan, hogy profi elemzés, csak találgatni tudunk, hogy merre viszik az árat.
Utólag látjuk csak, hogy mi volt a helyes irány.
Ha már most egyelőre megelégednek a shortok zárásával, akkor simán lemehetne 4700-ig is.
Hameg továbbzárják, akkor mehet fel tovább.
Ugyanúgy van az elliot számozása is, utólag kiderül, melyik számozás volt jó.
link
Egy ideig még eltarthat a Long. MNB kamatvágásra USD erősödhet Ft-al szemben, ami még olcsóbbá teszi OTP-t a külföldiek számára. Aztán jöhet egy nagyobb korrekció, kivéve, ha USD tovább kezd erősödni. USA hírlevelekben ezt prognosztizálják.
Szerintem modositsuk a topik nevet. OTP short varok ide. Legyen egy masik topik is OTP emelkedest varok ide. Sztem igy lenne helyes mert kb 10profi elemzo elemzi 10napja es meg sem ugy mozog ahogy a szuper indikatorok jelzik....elgondolkodtato.
akik most eldöntötték, hogy az osztirallyval egybekötik a 10millás short állomány bezáratását, azok nem hinném, hogy sok szünetet tartanának ebben az eröltetett menetben
OTP részvényesek ide!