Nem tudom, mit akarnak. Zero forgalom. Osztalek marciusig nem erdekes.
Törölt felhasználó2015. 01. 26. 12:50
5, 8, 120 , 45 , 17 darabokkal húzzták vissza a nyitóra .... az a lényeg , hogy alakul a Görög koalíció , hogy milyen irányba az már nem érdekes de a hír az jó ha ha ha ! Görögök még majd beszopatnak mindenkit !
Nekem van egy "titkos" bear valtozatom. Ha USD-ban nezed OTP chartot, akkor van ra, kb. 10% esely, hogy 2 honap mulva ujabb, vad bear hullam jon 3000-re. Es ez a valtozat meg 4000-es arfolyamok kornyeken sem negligalodik. A lenyeg az, hogy az USD/HUF gyengules miatt maskent fest a chart, ha USDban nezed, nem HUF-ban. Masok a szintek, mas a modell.
- Lát valaki trendfordító alakzatot még ? Van egy leszúrásunk, ami ha trendfordító is, bőven meglehet a visszatesztje, akkor van egy dupla aljunk.
- Ha meg már elindultunk felfelé, akkor most csináljuk a klasszikus második hullámot. És mint tudjuk a harmadik hullámban érdemes vásárolni ott ahol kitör az első hullám csúcspontja felé. Ott lehet valószínűsíteni hogy van egy felfelé menő impulzusunk.
- Addig ez a múltheti fel, a mostani le, lehet egy sima ABC korrekció. Majd ha újra 3850 felett leszünk, talán megerősíti a bullt. Addig még könnyen lehet hogy nincs kész az 5. hullám (ahogy szerintem nincs kész)
OTP részvényesek ide!