Nagyon jól eltaláltad ma a "meglepetésszerű" leszúrást, hihetetlenül jól (sajnos nem játszottam meg short zárásra, de remélhetőleg lesz még rá alkalom, akár a jövő hét elején).
Ha az általad linkelt grafikon és világosan leírtak szerint következne be az OTP árfolyammozgása, az csúcs lenne...
Köszönöm a válaszként írt meglátásaid. Kicsit majd tanulmányozom az utóbbi évek december-januári OTP árfolyammozgását, hátha segít megtippelni, hogy most mi várható. A magyar részvények és a BUX index historikus adatai Excel tábla és grafikon formájában az alábbi helyről elérhetők: link
Én tartom még. Gyakorlatilag semmi olyan nem történt amiért zárni kellett volna. Közben szép lassan kezdek kifáradni a bétről, és csak nagyobb 600-1000 pontos mozgásokra megyek rá. Ilyen kis ugribugrik nem érdekelnek már... túl sok időmet veszi el a semmittevésével. Ma telkó shortot zártam 53-ról 44-en. Ricsiben a toporgást is meguntam és abból is kiszálltam szintén nyerőben. Otit még tartom ;-)
Nekem hétfőn be kell zárnom a shortomat, mert lejár a 30 nap. Még tartanám, de hát nem lehet.. Kicsit beszart az USA. Talán sikerül jó helyen. Közben bolgárok is bóvlik lettek.
Viszont, ha végiggondolom, akkor az általad említett short pozi ha záródott, akkor valaki most szállt ki a buliból, vagy épp nyitott friss shortot... :D :D :D
Léééééééééééécccccccccimeséldelmárnekünkhonnanvagyberagadva... ;-)
Semmi összeesküvés nem történt, csak lezártak egy komoly short poziciót (nyerőben) kulturáltan egymás között nemzetközi hátterű bróker cégek. Még a devizahiteles "mentés" hírére lett nyitva.
Azért aki követte a mai napot az a napos gyertya elég megtévesztőre sikeredett... talán nem véletlenül... ;-) Első blikkre, ha ránéz az ember, akkor az látszik, mintha ezt bizony napon belül szép forgalommal megvették volna alulról... ehelyett persze a forgalom ténye a igaz... de az alsó kanóc kicsit longracsabítósra sikerült... :D
(#954651) Re: Pentek
Értékelés: -1
előzmény (#954650: HALIS) | válasz erre | Ma, 11:58
Én a magam részéről egyelőre eladtam a TL14-et. Most kivárok ismét. Dax long beszálló közben megvolt... :-P
HALIS
Jelzés a moderátornak
Windows menu/Charts. Aztan a bal oldalon megjeleno menubol kivalasztod az EMA-t. Ha duplan kattintasz ra, akkor alul jelenik meg uj indikatorkent. Ha nyomvatartod, es behuzod a chartra, akkor meg a charton lesz. Ekkor be tudod allitani a szinet, idotavjat.
Nem tudom, hogy lehet modositani, en mindig letorlom, es ujra felteszem (jobb click, delete indicator a chartrol; illetve jobb click, close, ha alul van kulon).
OTP részvényesek ide!