Üres zsebbel mentél autót venni és kaptál két három évig nem fizettél semmit és vitték a roncsot mert eladtak belőle mindent. ááá Magyarország Én így szeretlek:)
Most lebuktattad magad Albi!Beismerted ,hogy miért húz a szemed(szíved) jobbra!
Egyébként sem a hitel a probléma ,hanem az emberek fizetésének a mértéke!
Van nem kétséges-
Na,de itt van HITEL a Köszönjétek meg.
Drága jó Gyurcsi-Bajnai Szoc-Lib. Vezéreteknek a volt Kormányotoknak,hogy ráöntötték a népre,mostani Kormányra és persze tapsoljatok hozzá,hozzátok is újra vissza- Soha nem kérik tőlük számon-
Hát én is így érzem nem bántom a dev hiteles embereket de emlékszem amikor a kollégám röhögött a ft hitelemen ő volt a király a frank hitelével ami kezdő 120 e huf volt amikor 170-re ment fel Én röhögtem rajta.És most biztos vagy 200 hu/hó hát....
Szívem megszakad, szegény hitelesek, szegény nagycsaládosok. Régen volt olyan népi bölcsesség, hogy addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. Érdekes vége lesz ennek, hogy kicsiben és nagyban mindenki a másét tapsolja el.
Hány olyan ember van akinek még hitele sincs olyan csóró senki nem segít rajtuk Én nem bántom a dev hiteles embereket de Nekem ez kicsit uncsi csak dev hiteles ember él ebben az országba és a többi?Na mindegy:(
OTP részvényesek ide!