Valamivel több mint 90 százalékos feldolgozottság mellett a szenátusra leadott szavazatok 31,84 százalékával rendelkezik Bersani koalíciója, Berlusconi a voksok 30,5, Grillo 23,78 míg Monti 9,16 százalékával bír.
Nézd, Te elég normális palinak tünsz,de remélem nem mondod komolyan,h. unalmas perceidben az olasz belügyminisztérium honlapján szereplő adatokat böngészed!!!
..Az olasz sajtó úgy értesült, a PD római székházában „nagy az aggodalom”. A PdL fantasztikus eredményéről beszélt Enrico Bondi PdL-politikus, hangoztatva, hogy a jobbközép mindent Berlusconi „rendkívüli kampányának” köszönhet. „Berlusconi zseniális volt és győzött” – kommentált Giuliano Ferrara, az Il Foglio napilap főszerkesztője, Berlusconi egykori kommunikációs szakértője....
jól látod, én szerintem is lefelé kisebb az ellenállás! a 35euros DBANK 37euro fölé ugrott, miközben az OTP vízszintesen haladt egész nap! nna majd ha esik a német, akkor kiváncsi vagyok mit tud a magyar!
Nekem van 4400 4500 4650 4700 -ről nyitva ez hati Short az átlag most 1250 és amikor emelkedett vettem rv azon volt plusz nem fájt annyira nézni a mínuszt(pedig volt hogy akkora volt 2 hetes jó nyaralás értéke most kb 70000 ropi de ez ledolgozható.
Csak uncsi a mínuszt ledolgozni.
Bár már elmúlt kilenc óra továbbra sincs végleges eredmény. Az olasz belügyminisztérium honlapján szereplő adatok szerint továbbra is a Bersani által vezetett koalíció vezet a szenátusban mintegy 1,3 százalékponttal. Bersani eddig a szavazatok mintegy 31,8 százalékát gyûjtötte be.
pl. ha felmegy 52xx hufra... 44oo rol van
akkor hát veszítek, nem is kicsit.
Te hogy csinálod , ha esik veszel ellenlábat (kockázat csökkentés) vagy hogy?
OTP részvényesek ide!