OKK központban be kell vizsgáltatni a terméket. :) De az is elég, ha van elég politikai befolyásuk, hogy kartelleztessék a termékeiket. Ami piacellenes, az mind oligarhapárti.
életemben 1x volt ilyen típusú tárgyalópartnerem, mint te vagy
ahol találkoztunk 80Ft volt egy kisfröccs, már nem voltunk józanok és ö a saját böréböl kiindulva arról próbált engem meggyözni, hogy miért jó romának lenni M.o.n
Nem akarok flame-elni, úgyhogy le is zárom, de erről én azt gondolom, hogy a zemberek szabadon dönthessék el, hogy melyikre akarnak szavazni a pénzükkel.
És ha a magyar tényleg annyival jobb, akkor majd fedezi a gazdák magasabb költségeit a magasabb bevétel. Az efféle "hazafias" piackényszerítés csak visszaélés azzal, hogy aki itt él, az nem tud kitérni a kész helyzet elől, és abból fog vásárolni, amit - és amilyen áron - kiraknak elé. Közgazdaságtan, 0. fejezet.
Albert, nem vagyok csóró gyerek, és pont azért nem, mert a pénzemmel kapcsolatban vannak elveim.
Kőkori módszerekkel termelnek kihasználva a (még) élőmunkaerőt, akik napi 12 órában a napon megfelelő védelem nélkül tönkreteszik magukat, csak mert egyre több aki 50-ezerből meg tud élni, és még ruházkodni is tud. Bagóért dolgoztatják a magyart, és a képedbe mondják, hogy vedd meg a magyar élelmiszert, mert az neked jó. Főleg nekik. Az oligarhákat, meg rabszolgatartókat nem támogatom. Csak kizárolag a bevizsgált, oligarhamentes élelmiszereket eszem meg :)
Ezt jól beszívtad valakitől ,de azért ezt inkább ne hidd el!Ez a duma ahhoz jó ,hogy kb.9 millió ember minél több magyar terméket vegyen élelmiszerből ,mert másképp nincs meg az a profit amit a gazdálkodók a támogatásokkal elérnek!Voltál már te határon kívül úgy ,hogy éltél is?Nem rosszabb ,de nem is jobb ,de főleg drágább!
OTP részvényesek ide!