És mit csinált azonkívül hogy másokat gyalázol? Semmit! Mert egy senki vagy!
Törölt felhasználó2011. 11. 23. 21:01
Előzmény:
törölt hozzászólás
3 éve összeomlással riogatsz, eddig nem volt semmi összeomlás... kamus koi.. esés volt de azt se időben mondtad, sőt rallyk előtt károgtál...shortbuktás, azért hisztized végig folyton a topikot
"Most komolyan... Ezek a faszfejek még mindig nem fogták fel, hogy egy kis összefogással a nemzetközi bankvilág körülbelül 5 perc alatt tapossa a sárba az egész tetű magyarországot? "
Petikeeeee:
Ismered azt a (Dakota?) mondást, hogy:
"ha azt hiszed, hogy most éppen nagyon átversz valakit, akkor igen nagy valószínűséggel éppően Te vagy nagyon átverve!"
Miért nem fogod fel kisöcsi, hogy magyarország az EU része. Aki minket támad, az az EU-t támadja. Ha nem így lenne, már régen kitekerték volna a nyakunkat.
Csak tanácsolni tudom, hogy ilyen hevenyészett politikai és társadalom-politikai ismeretekkel nem tegyél ilyen zavaros kijelentéseket. Olyan hatást keltesz, mintha egy tini koncerten beszipózott valaki szólalna fel az ENSZ közhgyűlésen...
:)) DDD az újak majd minuszolnak, ártatlanság nyilvánvaló, a 4 D előtt is megtudható, ha valaki minimum egyszer túl sokat mondott...::))DDD, de még meg kéne beszélnünk titokban a helyet és időt is, most jó alkalom van rá! Sehol senki, csak egy beírást látok épp ::))
Egyet tudok ,akik ezt a világméretű problémát okozták ,azok ma is jobban kerestek mint mi valaha is összesen fogunk !!!Ne öljétek egymást ,mert kell majd még katona a háborúba is!
Törölt felhasználó2011. 11. 23. 20:57
Előzmény:
törölt hozzászólás
na figyelj ide ken"guru"
kereskedj!
de előszőr nyiss számlát és ne a plus500as demószámláddal játsz... párszor már azt is lenulláztad, még jó, hogy kapsz új demózsetont
Most jóval vastagabb mínuszban ülnék ha reggel nem adom el,igaz lehet tudtam volna egy nullást kihozni belőle,de belenyugodtam már.A héten már nem kereskedem,unom egy kicsit.
Ma nem kereskedtem USDHUF ,EURHUF shortomat zártam kis pluszban ,átkötöttem az FXPRO-hoz és ott meg kivágott a stopp sajnos,az rosszúl esett ,volt reggel egy kevés DAX shortom ,csak fölbaszták az agyamat itt a fórumon ,ezért zártam és bementem tanítani....ennyi Summázva ez egy mínuszos nap lett .......:))
De nem baj tudod ennek Én jobban örülök ,mert mint mondottam ez megerősít.
OTP részvényesek ide!